memories never die
Seçkin Üye
siteden arkadaşım sadece izleme kullanıyor ve hala sıkıntı yok buyuk ıhtımalle senı reportladılar kanka !arkadaşlar memoryhackers le oynadım ama aimbot felan açmadım yani sadece izleme dürbün ve silahları görüyordum şuan ban yemişim sizce neden?
Yani ne demek bu ne işe yarıyor anlattığın ?kardeşim her oyunda her hilede ban yersin çünkü eninde sonunda hile fixleniyor eğer yeni hesap açacaksan ve emulatorda isen es file explorer ve device id changer yükle sonra es file explorer'a gir üstte klasör işareti olacak ona bas ondan sonra solda / işareti olcak ona bas sonra data olcak ona İKİ değil Bir kez bas sonra başka bir data gelecek ona bas ondan sonra tencent games buddy ile ilgili iki dosya olacak onlara basılı tut ve sonra sil daha sonra oradan çık device id changer'a gel sonra change'e bas sonra geri gel sonra alttaki id'nin aynısını üste yaz kopyalama olmuyor sonra bir kaç kez change'e basıp geri gel.Oyuna gir en baştan başla.
Emek var çok yazdım beğeni at
belli etmişssindir ve çok fazla şikayet almışsındır kaç gün ban yedin?arkadaşlar memoryhackers le oynadım ama aimbot felan açmadım yani sadece izleme dürbün ve silahları görüyordum şuan ban yemişim sizce neden?
50 yorumda onaylı üye olursun sadece seçkin olman gerekiyorArkadaşlar pugb lite hilesini hacker center da yükle dediğim de açmıyor GO uyarı veriyor birisi 50 yorum yapman gerektiğini söylemişti ondan kaynaklanan bir durum mu ?
10 yılbelli etmişssindir ve çok fazla şikayet almışsındır kaç gün ban yedin?
Son zamanlarda uncheat diye bir güncelleme gekdi ve bu arakar biraz sıkıntılı hileler. Yardımcı olabildiysem rica ederimarkadaşlar memoryhackers le oynadım ama aimbot felan açmadım yani sadece izleme dürbün ve silahları görüyordum şuan ban yemişim sizce neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?