eninde sonunda ban yiyorsun kaçınılmazBan yemeyenlerde varmış onlarda Fixlenınce öyle yada böyle sistem ban atıyor bir şekilde diye düşünüyorum şimdi bu adam ap açık belli etmeden kullansaydı kendine 1-2 ateş ettirseydi bana usulune göre öldürseydi daha sonraları ban yerdi veya hilesi Fixlenince
helal knk bize denk gelme amabizide banlatma
Dimi sanki bedavaya alıyor hesabıBen hayatımdma bu kadar belli eden kimse götmediim
Hayır duvardan niye izliyorsunDimi sanki bedavaya alıyor hesabı
Çok enterasan bir karakterdi hileyi kurmuslar pccine hevesli hevesli aim yapıo duvar tepe ev araba vs. arkası demedenHayır duvardan niye izliyorsun
adam temiz ama Ama kalbi temiz hemde baya bi temiz kalpliyok be olum adam temiz yaaaa
Hani görmemişe mal mülk vermişler napıcanı şaşırmış buda öyle saftiriğin eline yeni geçmiş hile heralde
Post automatically merged:
Yok hırs yapılcak birşeyde banlatınca çok zevk alıyorum bak çok raporlamadıqım adamda var adamlar düzgün kullanıyor bunu banlatmıyımda napim tam bir Dokuzluk inşaat çivisi
hak edene üşenmem 10 dk zamnımı ya alıyor ya almıyor elin hızlıysaHelal olsun valla. Uğraşmış videoya almış atmışsın
öyle bir şey yok onu hileyi satanlar uyduruyor bypassın güzeldir hilen kalitelidir belli süre idare eder seni fixlendiği anda sistem paketler raporlanmasan bileBüyük ihtimal paralı hile kullanıyor rahatlik var adamda ban yememe rahatlığı
burda takıldıqım için buraya atıyorum napimAslında bunu da hile sitesi forumuna atman biraz komik olmuş dostumama çok belli etmiş gerçekten
12 mi... ne diyorsun sen öyleburda takıldıqım için buraya atıyorum napimböyleiçine sıçarak kullanan oldumu banlatıyorum bu 12. kişi olması sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?