sıkıntı değilşükür ya sağ ol kardeşim herkes soruyordu
başka konulara göz gezdirdim kimse açıklama yapmamış bende bilgiyi yetkililerden aldımKral başka konuda yazan var mı bilgim yok
ne demek hocam ihtiyacı olanlara yardımcı oluyoruzEmeklerine sağlık çoğu kişi için yararlı ve faydalı bir içerik konusu olmuş yapamayanlar olursa direkt bu konuyu atacaktım
siz açabiliyor musunuz ben 32 yükledim yine olmadı. hile açık ama çalışmıyorEmeklerine sağlık çoğu kişi için yararlı ve faydalı bir içerik konusu olmuş yapamayanlar olursa direkt bu konuyu atacaktım
32 bit yüklediğinize emin misiniz ve windows sürümünüz belki uyumlu değildirsiz açabiliyor musunuz ben 32 yükledim yine olmadı. hile açık ama çalışmıyor
evet linkten yükledim32 bit yüklediğinize emin misiniz ve windows sürümünüz belki uyumlu değildir
32 bit yazısına tıklamanız gerekiyorevet linkten yükledim
Evet 32 bit olarak kurun.32 bit yazısına tıklamanız gerekiyor
Eğer 32 bit yüklediğiniz halde çalışmıyorsa windows sürümü uyumlu değildir..siz açabiliyor musunuz ben 32 yükledim yine olmadı. hile açık ama çalışmıyor
32 bit gene olmuyor hocam 1 kere sildim gamelopu verdiğiniz linkten indirdim olmadı sonra benim pcde belki sorun vardır deyip full format atıp sıfırdan kurdum gene olmadı içeriği 3 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bi olay yaşadım yoksa süper hile fln emeğinize sağlıkEmeklerine sağlık çoğu kişi için yararlı ve faydalı bir içerik konusu olmuş yapamayanlar olursa direkt bu konuyu atacaktım
oyun moturu directx seçtin mi ?bende hala olmuyor 32 bit yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?