kardesim oyunda sikinti oluyo bazen kasma donma gibi bide oyundaki grafik ayarlarini yuksek yapiyosan oda yapar bence oyun ayarlarini dusur dene gene yapiyosa pc formatla o sistemle donmamasi lazim benceama hangi uygulamalrı birsürü uygulama gösteriyor
Post automatically merged:
bende olmuyor
8 rem 64 bit i5 işlemci
hileden önce yapmıştım
i5 işlemci iyi değilmi
nasıl vericezayarlarını düşür görev yöneticisinden öncelik ver düzelir muhtemelen
8 rem 64 bit i5 işlemcisistem özelliklerini yazarsan ortaya çıkar bence kardeşim,alternatif bazı parçalar önerebiliriz sana,en başta Ram mesela
eywKARDESIM GRAFIK AYARLARINI DUSUR TENGEC GAME YI ACARKEN SAG TIKLA GOREV YONETICISI OLARAK CALISTIR
eyw kadeşimmaalesef hileyi açınca işlemciye yük biniyor. yapacak bir şey yok arka planda çalışan uygulamaları kapat
verilmiyor erişim engellendi diyor çözümü nedir herşeyi denedimGörev yöneticisinden pubg ye yüksek öncelik ver hocam
i5 işlemci 8 rem 64 bitSistemini kısaca özetlersen yardımcı olurum kardeşim
Bilgisayardan kaynaklı donmalar olabilir bence islemcin ney?esp kısmındaki özellikleri kıs biraz. hepsi açılınca donuyor
ben o serkılde yaptım ayrıca işletim sistemin win10 sa herhangı bırsey istemiyorkısistemde iyi ama normalde hiç donmazdı ama hile yaoınca bi anda gidiyor oyun sonrasında kapanıyor
remi felan iyi
ee format atarsam herşey gider zor yaptım herşeyi
nasıl yani kardeşim kodlamayı nasıl yapıcamKardeşim yaptıgın Kodlamalara dikkat et yaptıgın hile fix yiyor o sebebten kasma donma oluyor fix yememesi için dogru tercihler yap hile açıkları bul
Gercekten bi oyunun açığı bu kadar rahat bulunuyorsa şaşırıyorum yanasıl yani kardeşim kodlamayı nasıl yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?