Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açmanın tavsiye etmem ama ben kullandım baya 3 4 gün oldu belli etmediğin sürece sıkıntı yok ama belli edersen sonu kötü biter ana hesaptan açmaman daha doğru olur
Dword yani sadece ESP olanı açınca ban yemiyorsun. Çünkü aimbot yok hilede. Aşırı belli etmezsen sıkıntı yok.
Aşırı belli edip fazla report edildiğinde yiyebilirsin sadece çünkü hilede aimbot yok. sadece esp var.
Her oyun 10 15 vuruyorum ve legit davranmaya çalışıyorum. Eski prof oyuncuymuş gibi davranmaya çalışıyorum
70 80 maçtır ban yemedim 1 kere incelenmeye alındım onda da ban yemedim. Şimdilik güvenli ama ana hesapta açmamanı öneririm
kral en iyi hilede bile adamları görüyormuş gibi oynarsan ban yersin report edildiğin zaman videolar dedektiflere geçiyor inceleniyor. ve banlanıyorsun yani antichat yakalamasada dedektifler yakalıyor. Kullanacaksan belli etmemen görmüyormuş gibi oynaman lazım.
hacı kullandığın hilenin ne kadar yaygın olduğuna bağlı. bir hile ne kadar çok fazla kesim tarafında kullanılırsa ban yeme riskin o kadar artar. bu yüzden yüksek ücretli olanlardan kullanmanın tavsiye ederim. unutma ücret arttıkça kullananı azalır.