Seçkin Üye
Safe oynarsan banlanmazda boyle bişey mümkün mü sen yaptin mi bi ekran hielli bi ekran hilesizDiğer ekrandan hileli hesapla kendimi izlerim diyorsan boşuna uğraşma, denemiş biri olarak onuda banlıyorlar ne yazık ki.
O obs dedgi sey bu canli yayin mi dostum discord acsam gözüküyor mu acaba karsi tarafaHile menüsünde Bypass OBS seçeneği var bu seçenek obs'de hileyi göstermemeye yarıyor olabilir.
Canlı yayın yapacağım diyince insanların aklına Twitch ve OBS gelir dostum discord'da gizleme hakkında bilgim yok.O obs dedgi sey bu canli yayin mi dostum discord acsam gözüküyor mu acaba karsi tarafa
Önce ozman OBS indirmem gerekiyor demiMemory nin hilesi overlay ile değil mi? OBS i aç ekran olarak sadece oyunu seç. Hilesiz oyun ekranını göstericektir bunu da obs in uygulama içinde zaten yayının görüntüsünü gösteriyor oraya bakarak test edebilirsin. Ekrana geçeceğin zaman younu kapatırsın önceden ekranın ayarını hazır tutarsın oyunun tikini kaldırır ekranınkine geçersin bu kadar.
Aynen odur. OBS Bypass seçeneği obs de gözükmemesini sağlar da discordda geçerli olur mu bilmiyorum.O obs dedgi sey bu canli yayin mi dostum discord acsam gözüküyor mu acaba karsi tarafa
Evet. OBS i indirirsen ve hilenin ayarından açarsan, twitchde yayında gözükmez. Gene test edersin...Önce ozman OBS indirmem gerekiyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?