Üye
Esp yi nerden bulabilirimKendi emülatörü olan gameloop oynaman daha iyi hile konusuna gelirsek ban yeme ihtimalin her zaman var. Esp ve legit takılırsan uzun süre kullanabilirsin
Pubgnin kendi emulatörünü kullanabilirsin.Hile konusuna gelicek olursak programı çalıştırdığın an sistem tarafından fark ediliyorsun ve 10 sene ban yiyorsun.As 6 yıldız olan bir hesabım ban yedi.Merhaba arkadaşlar ben ios oynayıcısıyım. Bugün emülatör e geçiyorum hileci Araplar yüzünden radar edip için nasipse. Hangi emülatörü tavsiye edersiniz ve güvenilir ban riski düşük yada olmayan program nerden bulabilirim??
Şimdiden teşekkürler.
Avrupa as kademe 2 yıldız ama hileci araplardan oynamak mümkün değil 4 leş 1. Oldum az evvel +5 verdi diğer oyunda hileci vurdu 32. Oluncada -36 yazık sinir bozuyo ister istemezPubgnin kendi emulatörünü kullanabilirsin.Hile konusuna gelicek olursak programı çalıştırdığın an sistem tarafından fark ediliyorsun ve 10 sene ban yiyorsun.As 6 yıldız olan bir hesabım ban yedi.
Pubg mobile oyunundaki puan sistemi malesef berbat dostum.As kademe olduktan sonra malesef puan alamıyorsun tam tersine fazla puan vermesi gerekirken eksiyi çok veriyorAvrupa as kademe 2 yıldız ama hileci araplardan oynamak mümkün değil 4 leş 1. Oldum az evvel +5 verdi diğer oyunda hileci vurdu 32. Oluncada -36 yazık sinir bozuyo ister istemez
şu komuyu bıraz acsan ld player ıle hangı esp yı kullanacaz banlanmamak ıcındoısdum bu sıralar herkez ldplayer emulatoru kullanıyor ban da atmıyor dıyorlar ben yukledım vt yukelyın hata alıyordum yanı cok kasıyordu olmuyordu sildim ama sende kasmazsa kullanamı onerırım.
kasmadan oynamak isityorsan ld diye bi emulator hile içinde kendi emulatoruMerhaba arkadaşlar ben ios oynayıcısıyım. Bugün emülatör e geçiyorum hileci Araplar yüzünden radar edip için nasipse. Hangi emülatörü tavsiye edersiniz ve güvenilir ban riski düşük yada olmayan program nerden bulabilirim??
Şimdiden teşekkürler.
Hile kullanacaksam esp filan gameloop diyorsun ?kasmadan oynamak isityorsan ld diye bi emulator hile içinde kendi emulatoru
gameloop iyi dostum ona geçMerhaba arkadaşlar ben ios oynayıcısıyım. Bugün emülatör e geçiyorum hileci Araplar yüzünden radar edip için nasipse. Hangi emülatörü tavsiye edersiniz ve güvenilir ban riski düşük yada olmayan program nerden bulabilirim??
Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?