Pubg emulator düzgün kapatılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
images (6).jpeg

Normalde hiçbirşey yokken bu hatayı almaya başladım. Çözümlerine baktım ama hep çoklu ekrandan açılıyor ve her seferinde tekrar hesap bilgilerini vs. girmem gerekiyor. Bunun başka bir çözümü yok mu? Hem bu sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bilgisayarından kaynaklanıyor galiba bendede aynı sorunu veriyor pc yeniden başlatyorum düzeliyor sanırım hard diskten kendini okumuyor :D

Üye
7 HİZMET YILI
Kardesım hemen cozumu sunuyorum sana.Öncelıkle bu hatayı aldıgında görev yonetıcısını acıyorsun,daha sonra ayrıntılar kısmından oyunun dosyalarını sec ve komple kapat ve pc restart ac ve tekrar gırme ıslemını yap sorun cozulecektır

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Process Hacker 2 isimli programı yükleyin. Sağ üstte arama kısmına aow yazın ve çıkan uygulamalara sağ tıklayıp Terminate tıklayın. Yönetici izni isterse onay verin. Tekrar tencent çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Sorun düzelmiş olacaktır.

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Process Hacker 2 isimli programı yükleyin. Sağ üstte arama kısmına aow yazın ve çıkan uygulamalara sağ tıklayıp Terminate tıklayın. Yönetici izni isterse onay verin. Tekrar tencent çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Sorun düzelmiş olacaktır.
evet bu hata hep oluyor tek en kısa garantili çözümü bu :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu seferde pubgyi yüklerken hata veriyor... Üzgünüz aynı anda yalnızca bir mobil oyun çalışabilir diyor

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardesım hemen cozumu sunuyorum sana.Öncelıkle bu hatayı aldıgında görev yonetıcısını acıyorsun,daha sonra ayrıntılar kısmından oyunun dosyalarını sec ve komple kapat ve pc restart ac ve tekrar gırme ıslemını yap sorun cozulecektır
onları yapmadan reset atınca zaten düzeliyor. bize bunun neden yaptıgı lazım. oyunu kapatında 10 seferden 8inde bu hatayı verıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Hiç bir şeyler uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar..Program yüklemeye yada PC restart atmanıza. Çözümü resimde.

Ekli dosyalar

• Ek Açıklama 2019-05-21 163108.jpg
    Ek Açıklama 2019-05-21 163108.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 80
Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
onu yapınca giriyor evet. bu sefer sıfırdan bilgileri yazmak zorunda kalıyorsun. ve bazen oyundayken oyun atıyor seri girmen lazım . girene kadar öüyorsun bilgileri ws girince

Üye
7 HİZMET YILI
onu yapınca giriyor evet. bu sefer sıfırdan bilgileri yazmak zorunda kalıyorsun. ve bazen oyundayken oyun atıyor seri girmen lazım . girene kadar öüyorsun bilgileri ws girince
her seferinde böyle giriyorum usta hiç bilgilerimi de sormadı. girdim direk.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sormaz tabi. Facebook ile bağlanırsan soruyor, misafir hesabından bağlısın demek ki sen.

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
peki başka çözüm yolu varmıdır . bilgisi olan arkadaşlar

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Misafir değil ya, Twitter ile bağlı hesabım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
pc kapa aç düzelir yada programı kapat aç bazenleri hile programları açık oluncada o hatayı veriyor

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çoklu pencere ile aç
Post automatically merged:

çoklu pencere ile aç

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çok sinir bozucu bir problem, pc restart atınca düzeliyor, veya restart atmaya üşenirsem çoklu pencereden açıyorum, bu seferde id password tekrar yazmam gerekiyor. Şu process'i deneyeyim bir de, sanırım en hızlı çözüm o :')

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok sinir bozucu bir problem, pc restart atınca düzeliyor, veya restart atmaya üşenirsem çoklu pencereden açıyorum, bu seferde id password tekrar yazmam gerekiyor. Şu process'i deneyeyim bir de, sanırım en hızlı çözüm o :')
Evet, bende bunu kullanıyorum. Arada bir sorun yaşıyorum ne yazık ki bu hata gibi.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...