Pubg Emülatör(Gameloop) Fps Yükseltme Yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kötü olan arkadaşlar için bir konuda yardımcı olmak istiyorum.

-Bu yöntem ile fps'inizi arttıra bileceksiniz. Buyurun geçelim...

-Öncellikle programın adı Gfxtool bunu Gameloop'a nasıl indire bileceğinizi göstereceğim.

Adım 1:Gameloop'u açıp Pubg'ye giriyoruz girdikten sonra ekran'da gözüken sağ taraftaki çıkış bölümüne çift tıklıyoruz.

Adım 2:Önünüze uygulama gelecek en başta sadece Pubg gözükür F9 tuşuna basıyoruz.

Adım 3:Browser'a giriyoruz girdikten sonra üstteki arama yerine Gfxtool indir yazıyoruz, çıkan ilk siteden uygulamayı indiriyoruz.

Adım 4:Uygulama indikten sonra kurun birkaç kez next diyeceksiniz sadece.

Adım 5:Uygulamaya girdikten sonra, en üstteki Select Version kısmını 0.18.X(Global) seçiyoruz.(Seçtikten sonra karşınıza reklam çıka bilir onu kapatın :) )

-Uygulama içi ayarlara geçelim.
(Resolution: kısmını eğer yüksek fps almak istiyorsanız grafiklerin kötü olmasına katlanmanız lazım bu yüzden 768x432 seçiyoruz.)
(Graphics:So smooth)
(Fps: 60'ı seçin)
(Anti-aliasing:disable)
(Styles:Classic)
(Rendering Quality:Low)
(Efect Quality:Low)
(Improvement for Effects:Low)
(Objects Lod Distance:Low)
(Foliage Lod Distance:Low)
(Color Format:32 Bit Eğer daha yüksek Fps almak istiyorsanız 32'biti seçin bunun sizin işletim sisteminiz ile alakası yoktur.)
(Light Effetcs: Disable)
(Gpu Optimization: Disable)
(Sound Quality:Ultra)
(Save Controls: Disable)
Bu ayarları yaptıktan sonra Accept'e basın karşınıza reklam çıkacak reklamı kapatın ve Run Game'e basın. İyi oyunlar..
1589066262050.png

1589066341086.png

Önemli not !
Arkadaşlar bu programın oyun için hiçbir yasa dışı faliyette bulunmadığı için ban atmıyor araştıra bilirsiniz.
Ama velakin herhangi başka bir sebepten ban yerseniz lütfen bu uygulamaya suç bulmayınız.

Yaptığınız ayarlar oyuna güncelleme gelmediği sürece kaybolmaz her oyuna girişiniz de baştan yapmanıza gerek yoktur.

Sorumluluk size aittir.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Yaptım 60 fps Sabit alıyorum , Allah Razı Olsunn <3
Post automatically merged:

Acıklamlı yazdıgın ıcınde Teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...