Donator
Antiban
No Recoil
Anten
Aimbot
Anten:
Search : 4542112772012578509
Change All: 4542112772088675328
No Recoil:
AOB = 66 0F 6E ?? ?? 66 0F ?? 8D 90 00 00 00 8B ?? 90 00 00 00 89 ?? 30 8B ?? 68 89 ?? 6C 81
Aimbot:
AOB = 66 0F 6E 53 78 66 0F 6E 43 7C
Kulaklık takman lazım kısıka aldım mikrofonu cızırtı geliyordu rahatsız etmek istemedim video izleyen arkadaşlarıelıne koluna saglık pubg baslama zamanı geldıama videonun sesi cok az bişe anlasılmıyor karşık
5.1 kulaklık var kardeşim emin ol bide son ses bişey duymadım ya ben sağarım ya sesin cok cok kısıkKulaklık takman lazım kısıka aldım mikrofonu cızırtı geliyordu rahatsız etmek istemedim video izleyen arkadaşları
Bende İphone Kulaklığı İle Rahat Duyuyorum Kusura Bakma Artık Yakında Mikrofon Alacağım Bu Sorunda Ortadan Kalkar5.1 kulaklık var kardeşim emin ol bide son ses bişey duymadım ya ben sağarım ya sesin cok cok kısık)
Teşekkürler beğendiyseniz ne mutlu banaAnlatım, yapılış basit. Eline sağlık, hile için teşekkürler.
Video 1de zaten hangi aow.exe yi seçeceğini anlatıyorumBn cheat enginede hangi dosyayı secicemi bulamadım 00002AA4.aow.exe bende cıkmıyor
Ve 1 videoyu yapmak şartmı
Arkadaşlar herşey 1. Videoda anlaşılıyor zaten ben şuan oynuyorum yapamamanız normal değilhiç bi şey anlamadım 1.ci video yapmasak olurmu
Post automatically merged:
Yardımcı olabilirmisin ?Arkadaşlar herşey 1. Videoda anlaşılıyor zaten ben şuan oynuyorum yapamamanız normal değil
Ortada bir program yok sadece kodları derledim + antiban methodunu buldumHile Sana Mı Ait ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?