Uzman Üye
xxkumrucuxx ekle babacan oynayalimPubg Emülatör Hemen Gelecek Hileli Takım Arkadaşı Lazım Id nizi yazın ekliyeyim...
Yenilenir kankaarkadaşlar bir allahın kulu ceavp yazsın hile yenilecek v.s yokmu yetkili bir arkadaş bekliyoruz bil. başında
hata vermiyor herşeyi yapıyorum en son siteden yükleme yaptıgımda hile devreye girecegi zaman ekrandaki yazılar mor renge dönüyor ve hile başlıyordu.en son güncellem geldiginde de aynı olayı yaptı ama yaklaşık yarımsaat sonra düzelmişti şimdi bir türlü düzelmiyor her zman yaptıklarımı yapıyorum ekleme çıkartma yapmadım bilgisayradan ya sitede bir sorun var yada birşeyleri eksik yapıyorumarkdaşlar hileyi açamayan varsa yazsın hangi hatayı aldığını yardımcı olmaya çalışayım
senle yada bilgisayarınla ilgili deil üstad. bir iki formda hilenin güncellenecegini yazmıslar. yakın zamanda cözerlerhata vermiyor herşeyi yapıyorum en son siteden yükleme yaptıgımda hile devreye girecegi zaman ekrandaki yazılar mor renge dönüyor ve hile başlıyordu.en son güncellem geldiginde de aynı olayı yaptı ama yaklaşık yarımsaat sonra düzelmişti şimdi bir türlü düzelmiyor her zman yaptıklarımı yapıyorum ekleme çıkartma yapmadım bilgisayradan ya sitede bir sorun var yada birşeyleri eksik yapıyorum
hileye alısınca da hılesiz oynanmıyo yaw silah dahı bulamıyommalum sokaga çıkma yasagı var en büyük eglencemiz buydu onun için sabırsızlanıyorum yoksa başka sebebi yok arkadaşlar eminim bu işi çözer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?