Uzman Üye
1500 tl bütçem varizoly turbox gibi markalardan uzak dur işlemcisi ilk çıkan i5 m.o alma denebilir ayriyetten emulatörün işlemciye bindiğini düşünürsek oynayamazsın imkansız 3k gibi bir bütçen varsa 1600af rx570-560 sistem öneririm
aynı şekilde senin içinde geçerli işlemcinin kaçıncı nesil olduğuna ve youtubeye turbox izoly vb markalar adındaki videolara bakmanı öneririmbence hiç zorlanmazsınız hocam
tabi emülatörü ayarlayabilirseniz
ddr3 sistem toplayabilirssin intel xeon işlemci alıp oc leyip 2. el bir 750ti aldınmıydı çok rahat emulatörden oynarsın veya direkt 2. ellere bakabilrisin kısıtlı bütçelerde ya 2. el yada garantisiz mallar alman lazım hele oyun için ise çok zor ethelon apu işlemcilere bak 2k ya r3 3200g sistem topladım arkadaşla ileride ekran kartı tak devam et şeklinde ve gayette iyi çalışıyor ya apuya bak yada 2. el yada aliexpressten xeon işlemci alıp oc leyip 2. el 1030 750 ti veya rx560 al1500 tl bütçem var
saolun hocam önerilerinizi dikkate alacağımaynı şekilde senin içinde geçerli işlemcinin kaçıncı nesil olduğuna ve youtubeye turbox izoly vb markalar adındaki videolara bakmanı öneririm
birşey değil dediğim gibi turbox izoly saçma salak bir marka alma ama xeon işlemcilitoplaığı pc ile apex oynayamazsın 700 pin destekli anakartlardaki işlemcilere destek vermiyor nedenini bilmiyorumsaolun hocam önerilerinizi dikkate alacağım
iyi forumlar
Bence gayet iyi gibiÜç aşağı beş yukarı aynı performansı alırsın tabi düşük çözünürlükte oynarsan (1280x yada 1024x gibi)
Çok yüksek bir performans istemiyorum şu anki pc ile 20 fps alıyorum sence bundan dahamı fazla kasar ?bence çok kasar. kötü pc değil ama pubgmobile pc de yüksek özellik istiyor.
kozmik karıncanın bilgisayarında bile kasma donma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?