Ekli dosyayı görüntüle 99002Merhaba Arkadaşlar ben emulatorde oynarken deniz hep böyle gözüküyor sebepi nedir acaba hdr 90 fps bide
Merhaba
windows arama kutusuna bu komutu
optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada
windos update ayarlarınız
açık olsun güncellemeler için.
Şimdi aşağıdaki adımları uygulayınız
Adım 1 : Masaüstüne sağ tık yapınız açılan pencerede Görüntü Ayarlarını tıklayınız
Adım 2 : Açılan ekranda alta yer alan Ölçek ve Düzen kısmını 100% yapnız === Ekran Çözünürlüğünü tik kısmına tıklayarak monitörünüz için önerilen hangisi ise onu seçiniz
Adım 3 : Aynı ekranda alta yer alan Grafik Ayarlarına tıklayınız.
Adım 4 : Açılan ekranda Oyun dosyalarını ekleyiniz.
Adım 5 : Monitörün önerilen ekran çözünürlüğü ile Oyun motor ayarlarındaki görüntü çözünürlüğü aynı şekilde ayarlayınız.
Adım 6 : Sisteminizi ve driver, sürücüleri güncelleyiniz. Driver Boost'er programı ile yapabilirsiniz. Windows Update den güncellemeleri kontrol ediniz. ek olarak CMD komut istemi ekranını yönetici olarak açınız ve bu komutu yazım enter yapınız. winget upgrade --all bu komut sistemde ek güncellemeleri yapacaktır.
Adım 7 : Sisteminizde visual studio arşivi ve DirectX güncel olduğundan emin olunuz.
Adım 8 : Gameloop motor ayarlarından Render modunu DirectX olarak seçiniz. Oyun ayarları kısmına gelip Oyun Kalitesini hd olarak belirleyiniz Fps kısmınıda 90 olarak belirleyip kaydediniz.
Adım 9 : Oyun grafik ayarlarından HDR değilde HD modu seçiniz.