Seçkin Üye
helal olsun kardeşim ozamn ne diyelim. oyunda adın ne oynayalım beraber..1.5 Yıldır lite oynuyorum ve hayatımda ilk kez pubg hilesini kullandım 2.5 yıl sonra 300 mesaja sonunda gelmiş bulunuyorum
Anladım ki benden hariç oyundaki herkes hileymiş adamlar nasılda benim geldiğimi anlayıp arkadan dolaşıyor kapı arkasına geçiyor namlu üstümde daha gelmeden beni bekliyor.
Hep sinir krizleri geçirirdim nasıl ya falan diye demek ki böyleymiş ama bugün hadlerini bildirdim
Tam birinci oldum derken 1 vs 1 kaldım yine ay semalarından gelen uçan kamyonet vakasıyla yaklaşık 2500 metre öbür dağdan öbür dağa savruldum uçtum resmen ve aklım çıktı yine birinci olamadık
helal olsun kardeşim ozamn ne diyelim. oyunda adın ne oynayalım beraber..
Bu Semadan gelen araba olayını görmek istiyorum aşırı merak uyandırıcı bir daha başına gelirse videosunu görmek isterim
hile açmadan karsıdakı ınsanlar nasıl vuruyor dıye soruyorsun kendı kendıne yeteneksızmıyım acaba dıye sonra hıleyı acınca karşındakılerınde hile oldugunu anlıyorsun
Vallahi çok garip hayatımda ilk kez böyle bir şey görüm hala daha fix yemiyor bideSurreal34
Aynen öyle içimi okuyorsun
abi onları rportla ya wallhack aç yeter demi ama1.5 Yıldır lite oynuyorum ve hayatımda ilk kez pubg hilesini kullandım 2.5 yıl sonra 300 mesaja sonunda gelmiş bulunuyorum
Anladım ki benden hariç oyundaki herkes hileymiş adamlar nasılda benim geldiğimi anlayıp arkadan dolaşıyor kapı arkasına geçiyor namlu üstümde daha gelmeden beni bekliyor.
Hep sinir krizleri geçirirdim nasıl ya falan diye demek ki böyleymiş ama bugün hadlerini bildirdim
Tam birinci oldum derken 1 vs 1 kaldım yine ay semalarından gelen uçan kamyonet vakasıyla yaklaşık 2500 metre öbür dağdan öbür dağa savruldum uçtum resmen ve aklım çıktı yine birinci olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?