Onaylı Üye
Ticket Nerden AçıcamTicket atmayı deneyebilirsin. Şuan en mantıklı çözüm o duruyor adamlar zaten hile açıp açmadıgını anlar ticket at bi dene bakalim
Youtubeden bakabilirsin tam olarak bilmiyorum. Ama banlı oldugun hesaba girmeye calistiginda 2 secenek cikiyor onlardan birinde sanirim.Ticket Nerden Açıcam
hocam çok bi yapçak bişey yok benim de böyle eski sezon hesabım hileden ban yedi hala açılmadı sonrasında hilesiz telefonda oynarken ban yedim Ticket atım açtılarMerhaba Arkadaşlar Şuan Maçta Dahi Değil Lobide Takılırken Birden 10 Yıl Ban Yedim 80TL Yatırıp Daha Yeni RP Almıştım Kesinlikle Hilenin H SİNİ Dahi Kullanmadım Bana Yardımcı Olabilecek Varmı Şuanda Çok Üzüldüm Ve Yıkıldım 3Yıldır Başka Hesapla Oynamamıştım Lütfen YARDIMCI OLUN NERELERİ BİLDİRE BİLİRİM
PUBG İD=5806871403
knk ban dalgası tarzı bişey geldi kardeşimin hesabıda öyle oldu ticket açınca sorunu 1 günde çözüyorlarMerhaba Arkadaşlar Şuan Maçta Dahi Değil Lobide Takılırken Birden 10 Yıl Ban Yedim 80TL Yatırıp Daha Yeni RP Almıştım Kesinlikle Hilenin H SİNİ Dahi Kullanmadım Bana Yardımcı Olabilecek Varmı Şuanda Çok Üzüldüm Ve Yıkıldım 3Yıldır Başka Hesapla Oynamamıştım Lütfen YARDIMCI OLUN NERELERİ BİLDİRE BİLİRİM
PUBG İD=5806871403
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?