bilader what are you talking about, you do not understand it, I download and install the cheat, cheat opens, articles are coming, but cheat does not work in the game
Reis ben sandım ki hileyi açamıyorsun o yüzden mesaj atman gerekiyor hileyi açmak için diye bahsettim herşeyi denedin mi yeniden başlatmayı tekrar kurmayı
Reis ben sandım ki hileyi açamıyorsun o yüzden mesaj atman gerekiyor hileyi açmak için diye bahsettim herşeyi denedin mi yeniden başlatmayı tekrar kurmayı
biladerim okuma yazman var mı senın bak diyorum ki ben buraya yeni hesap ile giriş yaptım hile indirdim açtım ve çok da güzel oynadım şimdi de kendi hesabıma yani bu sana yazdığım hesaba giriş yaptım ama hile açılmıyor lütfen 10 kere falan oku tekrar yazdırma
biladerim okuma yazman var mı senın bak diyorum ki ben buraya yeni hesap ile giriş yaptım hile indirdim açtım ve çok da güzel oynadım şimdi de kendi hesabıma yani bu sana yazdığım hesaba giriş yaptım ama hile açılmıyor lütfen 10 kere falan oku tekrar yazdırma
Because you're not an Approved Member I guess. You need to make 50 messages at least to be an approved member. Also, there are some cheats which aren't available except members starting from Distinguished members towards up rankings, so check what qualifications are required for loading the cheat 1st before loading it.