14 Kas 2020 #1 muratlmwt M Seçkin Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 343 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 7 Yaş 27 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Pubg Lite ta hileyi açıyorum ama şöyle bir sıkıntı çıkıyor Arkadaşlar problemi defenderi kapatarak çözdüm. Herkese teşekkürler. Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Kas 2020
Arkadaşlar Pubg Lite ta hileyi açıyorum ama şöyle bir sıkıntı çıkıyor Arkadaşlar problemi defenderi kapatarak çözdüm. Herkese teşekkürler.
14 Kas 2020 #2 kaiteNN Uzman Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 215 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 24 5 HİZMET YILI riot vanguard varsa denetim masasından kaldır windows güvenlik duvarını kapat bunları yaptıktan sonra restart at
riot vanguard varsa denetim masasından kaldır windows güvenlik duvarını kapat bunları yaptıktan sonra restart at
14 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 muratlmwt M Seçkin Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 343 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 7 Yaş 27 10 HİZMET YILI kaiteNN' Alıntı: riot vanguard varsa denetim masasından kaldır windows güvenlik duvarını kapat bunları yaptıktan sonra restart at Genişletmek için tıklayın ... sağol şimdi halletim zaten bu hatayı alan arkadaşlar da varsa çözümü defender dan kaynaklı
kaiteNN' Alıntı: riot vanguard varsa denetim masasından kaldır windows güvenlik duvarını kapat bunları yaptıktan sonra restart at Genişletmek için tıklayın ... sağol şimdi halletim zaten bu hatayı alan arkadaşlar da varsa çözümü defender dan kaynaklı
14 Kas 2020 #4 kaiteNN Uzman Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 215 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 24 5 HİZMET YILI muratlmwt' Alıntı: sağol şimdi halletim zaten bu hatayı alan arkadaşlar da varsa çözümü defender dan kaynaklı Genişletmek için tıklayın ... önemli değil her zaman
muratlmwt' Alıntı: sağol şimdi halletim zaten bu hatayı alan arkadaşlar da varsa çözümü defender dan kaynaklı Genişletmek için tıklayın ... önemli değil her zaman