⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
kardes ne boş yaptınya karekter as dı sadece adamın nerde oldugunu gosterme yanı 3d ve radar acıktı ne aimnot nede no rocoil hiç bir şey acık degidli aldıgm kill sayısıda 10 kill geçmiyordu hiç bir türlü başka programda kullanmadımEn az 20 kill bronz filan san banlamıyor ondan sonra bakıyorşar
kardes ne boş yaptınya karekter as dı sadece adamın nerde oldugunu gosterme yanı 3d ve radar acıktı ne aimnot nede no rocoil hiç bir şey acık degidli aldıgm kill sayısıda 10 kill geçmiyordu hiç bir türlü başka programda kullanmadım
bu kadar adam yalan mı soyluyor demekki sistem yakalıyor.
kimsede gelip hileyi karalıyor demesin şimdiye kadar hep savundum....
tamam işte bende as oldum ama konu bu degil iyice yorum atmak için saçmalamaya başladınBende ban yedim ama fatih olan as olanlar var şuan bu hile ile ?
normalde 1 ay izleme kulandım ban yemedım 3 gün recoilkulandım ban yedımSekmeme
Pubg Ban Yedikten Sonra PCyi Temizleme Varsa Konu Açıp Anlatında Ona Göre Yeni Hesap Açıp Önlem AlayımYa arkadaş bazen gerçekten çok mantık dışı şeyler söylüyorsunuz. Oyuna girer girmez ban yedim demek nedir? Ben sana bunun açıklamasını çok güzel yapacağım sende anla eğer Ban yedikten sonra bilgisayarını gerekli bir şekilde temizlemez isen istediğin kadar temiz bir hesap aç yine BAN YERSİN. Hiç düşündün mü acaba oyun içerisinde iken sol alt köşede 11Y31Gght - CrYa21H31 - Wsdadya12B3 gibisinden kod yazıyor. Bu senin emülatörünün aldığı bir seri numarası, damgası gibi bir şey. Ban yediğin zaman sisten senin kaydını (Log, reg vb.) bu numarayı da içerisine alarak yapıyor. Sen ne kadar denersen dene bilgisayarı temizlemeden ve Sadece Deep Freeze var ise Ban yedikten sonra da rahatlıkla takılabilirsin yeni hesaplarla.
la senin yorumunu gordum sekmeme actim ban yedim!!!!!!!!!!!!!!!!Gayet güzel ban yemedim şeytan kullağınasekmeme dahil kullanıyorum. Yapanların eline sağlık. Gerçekten tek güvendiğim yer. Başarılar.......
benim hesapta ban yedi risk yazan özellik ikisi de açıktı yalnız bu dediğini deneyeceğim bakalım sonuç dediğim gibi mi olacak, peki ban yedik pc format yada iyice bir temizlemek şart mı kardeşim ?@Yuzsem kesin öyledir bu arada.
Siz uslanmaz çomarsınız. Konuyu açan arkadaşa: RİSK yazan özellikleri açma ban falan yemezsin. İşte böyle aptallar yüzünden INT aimbot eklemedik, biliyoruz başımıza gelecekleri
la senin yorumunu gordum sekmeme actim ban yedim!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?