Çözüldü PUBG hile kasıyor oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bi̇lgi̇sayarimin özellikleri i̇5 8 rem 2.256 bi̇t ekran karti olmasina ragmen oyunda kasiyor resmen donuyor ve oyundan atmak istiyor kimi zamanda atiyorda bunun bir caresi varmi acil lütfen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sitemizin dışında herhangi bir indirme yaptınız mı belki virüs yemişte olabilirsiniz. Bilgisayarınıza temiz bir taratma yapınız belki format vakti de gelmiştir. Hata çözümleri konusuna da bakabilirsiniz.
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka özellikleri biraz daha düzgün bir Türkçe ile tüm detaylarını yazarsan ilgilenelim.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar, hilesiz oyuna girdiğinizde oyunda bir kasma var mı? Ayrıca bilgisayar özelliklerinizi daha net paylaşabilir misiniz? Windows tuşuna basıp ardından R'ye basarsanız çalıştır açılacaktır. Oraya "dxdiag" yazıp Tüm pencerelerin resmini çekip atabilir misin?

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar, hilesiz oyuna girdiğinizde oyunda bir kasma var mı? Ayrıca bilgisayar özelliklerinizi daha net paylaşabilir misiniz? Windows tuşuna basıp ardından R'ye basarsanız çalıştır açılacaktır. Oraya "dxdiag" yazıp Tüm pencerelerin resmini çekip atabilir misin?
Hayır hılesın kesınlıkle kasma yok paşam
resım eklemeyı nasıl yapıyorum :) url ıstıyor
hileden hileye değişir genelde kasma durumu bende birçok hile denedim bazıları fps düşürüyordu
fps bende 70 gayet ıyı ama kasıyor işte donuyor adam gorunce cızgı acılıyor ya o an donuyor

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, antivirüs programın var ise bunlar hilelerde kasma problemi yaratabiliyor var ise devre dışı bırakmanı öneririm win10 kullanıyor isen güvenlik duvarını devre dışı bırakmanı tavsiye edebilirim, ayrıca arkadaşın söylemiş olduğu gibi sistemini biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba, antivirüs programın var ise bunlar hilelerde kasma problemi yaratabiliyor var ise devre dışı bırakmanı öneririm win10 kullanıyor isen güvenlik duvarını devre dışı bırakmanı tavsiye edebilirim, ayrıca arkadaşın söylemiş olduğu gibi sistemini biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz.
hileyi acmak ıcın zaten hıleyı mecbur devre dısı bırakıyorsun yanı onunla alakası yok .. ozellıklerı de acsam bilgisayarın ben bu ozellıklerden daha dusuk bılgısayarda oynuyordum kasma yoktu zerre .. pubg guncelleme mı geldı ne olduysa artık kasıyor oyun oyuyamıyorum resmen . i5 işlemcılı 8 gb rem 2 gb ekran kartı olan bır bılgısayarın neyını acım daha kı .. gayet ucak bılgısayar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile oyuna en fazla etse etse 2 3 fps fark eder öyle ahım şahım oynatmıyor diye bir durum hiç denk gelmedim daha.
Senin oyun ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir sürücülerle ilgili bir sıkıntı olabilir update konrolü yap.

Umarım sorununa çözüm bulursun bro. Dediğim gibi hile fps düşürmez

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
6 HİZMET YILI
Hile oyuna en fazla etse etse 2 3 fps fark eder öyle ahım şahım oynatmıyor diye bir durum hiç denk gelmedim daha.
Senin oyun ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir sürücülerle ilgili bir sıkıntı olabilir update konrolü yap.
hersey guncel hersey norma ..dusmanı gorunce anında kasıyor .. garıp ama kasıyor işte

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sitemizin dışında herhangi bir indirme yaptınız mı belki virüs yemişte olabilirsiniz. Bilgisayarınıza temiz bir taratma yapınız belki format vakti de gelmiştir. Hata çözümleri konusuna da bakabilirsiniz.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
hayır yapmadım bılgısayarım yenı i5 2400 cpu işlemcı 8 gb rem 2.gb 256 bit asus akran kartı ozellıklerıye yapıyor bunu .. adam gorunce işlemcı %100 oluyor oyun donuyor 6 sanıye sonra yada 20 sanıye sonra tekrar normale donuyor .. bu sureklı oluyor veya oyundan atıyor tekrar oyuna gırıyorum falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...