- Yasaklandı
50 tane mesaj yazBeyler yenı gelen hıleyı Kullanmamız ıcın ne yapmalıyız bılen yazssın
bilmiyorum bende yeni başladım1 gunde kac mesaj atabılıyoruz
belki böyle birbirimize mesaj yazarak yapabiliriz1 gunde kac mesaj atabılıyoruz
kanka sınırsız galiba tam bilmiyorumgunluk mesaj atma sayısı ne kadar bılgısı olan var mı
hile fixlendi sanırım beklemen lazım şuanlıkBeyler yenı gelen hıleyı Kullanmamız ıcın ne yapmalıyız bılen yazssın
Onaylı Üye olmalısınız bunun için de 50 yorum tamamlamalisinBeyler yenı gelen hıleyı Kullanmamız ıcın ne yapmalıyız bılen yazssın
premium üyelik felan da yazıyo listede bu sitede paralı üyelik varmı. bilmedğim için soruyorumonaylı üye olmalıydın sanırım 50 mesaj ve siteye minimum 1 gündür kayıtlı olmalısın
galiba yok mesaj yazarak falan oluyo sadecepremium üyelik felan da yazıyo listede bu sitede paralı üyelik varmı. bilmedğim için soruyorum
yok kral 50 yaptınmı yetıyor bısefer banada öle dedılerHayır 1 kez 50 mesaj atıp 'Onaylı Üye' tagını aldığında yetiyor.
yetıyor1 kere üye olmak yetiyomu?
sadece farlı konulara spam olmayacak şekilde 50 adet yoruma sahip ol 1 saat sonra onaylı ğye olup kullanabileceksin (ortalama 1 saat)Beyler yenı gelen hıleyı Kullanmamız ıcın ne yapmalıyız bılen yazssın