Pubg hile programindaki Tüm özelliklerin kullanımı nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Programdaki hilelerin kullanımlarının bazılarını anlayamadım! Bir video linki veya anlatım dökümanı bulamadım. Siteden arattım ama istediğim bilgileri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Bir sorumda, yeni kullanıcı ile seçkin kullanıcıya kadar programın farklılıkları nelerdir?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Programın farklılıgı yok sadece indiremiyorsun diye biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Programdaki hilelerin kullanımlarının bazılarını anlayamadım! Bir video linki veya anlatım dökümanı bulamadım. Siteden arattım ama istediğim bilgileri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Bir sorumda, yeni kullanıcı ile seçkin kullanıcıya kadar programın farklılıkları nelerdir?
Hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor hack senter da videolu anlatım mevcuttur. Hileyi açtığınızda türkçeye çevirebilir
hangi özelliklerin acık hangi hangilerini kapayacağınızı siz seçeceksiniz bunu antraman sahasında deneyerek öğrenebilirsiniz

Üye
7 HİZMET YILI
hıle acıklmasında yazıyorr kardesım bı bk ıstersen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor hack senter da videolu anlatım mevcuttur. Hileyi açtığınızda türkçeye çevirebilir
hangi özelliklerin acık hangi hangilerini kapayacağınızı siz seçeceksiniz bunu antraman sahasında deneyerek öğrenebilirsiniz
bak nasıl kullanıcagın ıle ılgılı vıdeo bu
Teşekkür ederim güzel ama bazı ayrıntıları vermemişler. Ben aimbottaki X1 x2 ne işe yarıyor onu anlamadım mesela. Artı yumuşaklık ayarı kaçta olmali, acı kaçta olmali. Ne yaptimsa sonuç hep aynı gibi geldi. Bu konuda tam bir doküman bulamadım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir k
hile calisiyormu suan?
Belki de ben çalıştığını sanıyorum. Problem bundan olabilir. İlk kez hile kullanıyorum o yüzden tam bilemedim.
Post automatically merged:

hile calisiyormu suan?
Peki bu hile sizde çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl çalışıyor, çalışıp çalışmadığını nereden anlicaz
Post automatically merged:

hile calisiyormu suan?
Peki bu hile sizde çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl çalışıyor, çalışıp çalışmadığını nereden anlicaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Youtube'da ''Pubg mobile dword hack'' diye aratırsan karşına bir sürü video çıkıyor ordan bakıp yapabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
x Ler Aim Botta Adamı Takip Ederkenki Hızı Ben Hep En Ağırda Kullanıyordum Onu ..

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile açık olduguna dair bir mesaj yazıyor programa dikkatli bak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim bilale anlatır gibi anlatmışlar ama yine de öyle demedim farzet

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Açıklama nerede bı link veya resim upload edermisiniz .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aım botta bı skıntı var arkadslar nasıl saglam ayar yapabılrız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...