Wallhack tek açarsan problem olmaz bullet control ise mermiyi kontrol etme yetkisine sahip oluyorsun yani mermi sana ayak uyduruyorMemoryhack in hilesinde yeni olarak bullet control ve recroil görüyüoruz. 1. sorum bullet control nedir nasıl kullanılır.
2. sorum ise bu hileler bildiğiniz üzere riskli oyun otomatik bun atabiliyor. ancak ben korkuyorum açmıyorum benim arkadaş açıyor ve bun yemiyor. sebebi ne olabilirr
abartmassan ban yemessin yani duvara bakarak adami vurursan riskli olur measela bi adami gordun onu direk vurma sağ sola bak gormemis gibi sonra gir ben ole yapiyom.sadece wall açsam ban yermıyım?
HILE ACTIIGIM ZAMAN OYUN EKRANI SIYAH OLUYOR BISE GOZUKMUYOR[/QUOTE
öncellikle aero özelliğini açmalıyız sana uzaktan destek vereceğim team viever yükler misinHILE ACTIIGIM ZAMAN OYUN EKRANI SIYAH OLUYOR BISE GOZUKMUYOR
YUKLU ZATENöncellikle aero özelliğini açmalıyız sana uzaktan destek vereceğim team viever yükler misin
Tamam bana id ve şifreni yazBU HILE BENDE ACILDIGI ZAMAN EKRAN KARARIYOR
Post automatically merged:
YUKLU ZATEN
aynı sorun bendede mevcutmenü ve radar gelıyor ama esp ve aimbot gorunmuyor wall calımsıyor konudakı uygulamaları yukledım ama gıne calısmadı yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?