kardeşim sana zahmet banada yardımcı olurmusun bende çalışıyor ama aimbot la alakalı sıkıntı varöncellikle aero özelliğini açmalıyız sana uzaktan destek vereceğim team viever yükler misin
dostum aim i nasıl acıyorsun bende acılmıyorbu konuyu açtığın için çok saol
Post automatically merged:
Bu konuyu iyi ki açmışsın yoksa aim açıp bann yiyecektim
kardeşim aimi nasıl açıyorsun benım pc de duz mantık adamların yerını ve sılahların yerını gosterıyor sadeceaimbot açıp maus da sağ tıkladıgımda aim deliriyor nasıl düzelticez biraz garip oto aim alması gerekirken etrafa sallıyor aimi
aimbot açıyorum zaten sağ tıklayınca otomatik adamşarın üzerine aim alıyor rasgele dpı hızı deliriyorkardeşim aimi nasıl açıyorsun benım pc de duz mantık adamların yerını ve sılahların yerını gosterıyor sadece
Kanka masaüstü PC ende bir program eksik olduğu için çalışmıyordu@By ŞaHaNe Pubg Mobile için hileyi indirdim, menü açılıyor ayarlar falan hepsi geliyor fakat hiçbir ayar işlevini görmiyor, benim anladığım kadarıyla enjekte olmiyor, Tencent Gaming Buddy kullanıyorum oynamak için, acaba bana yardımcı olabilme şansın varmıdır?
Not: Hile başka bilgisayarlarda harika çalışıyor laptopumda hatasız çalıştı açar açmaz her özelliği kullanabildim ama masaüstü bilgisayarımda Dwork menusu açılıyor ama devam yok Esp, Aim, Awareness ve Şu Score olayı ekrana gelmiyor, Büyük olasılıkla enjekte sorunu var.
Not2: Teamviewer var cevap verdiğinde gönderirim ID ve Şifreyi
Hepinize iyi günler dillerim.
Hangi program eksik olabilir? listenen programları indirmiştim fakat sonuç alamadım, eve geçince tekrar denerim yinedeKanka masaüstü PC ende bir program eksik olduğu için çalışmıyordu
TeamViewer varsa hemen bakalımkardeşim banada yardımcı olurmusun hileyi açiyorum veriler alınıyor diyor bir anda kendini kapatıyor eskiden de istediginiz yol bulunamıyor diyordu hata verip simidi hata vermeden direk kapanıyor .
sadece emülatör için destek verebilyiorum sadece mobilde pek fazla hile bulamazsınızHocam mobile yani telefonada destek veriyormusun hile indirimi vs gibi şeyler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?