Evet onu nasil indiriyoruz ama bana pubg uc hilesi var miTeamViewer uzaktan destek programıdır
Maalesef gerçek para hilesi yokturEvet onu nasil indiriyoruz ama bana pubg uc hilesi var mi
hocam nasıl yapacagız teamviewer var da nasıl kulanacagımı bilmiyorum.Maalesef gerçek para hilesi yoktur
Nasıl bir hata alıyorsunuzhocam nasıl yapacagız teamviewer var da nasıl kulanacagımı bilmiyorum.
Post automatically merged:
hile çalışmıyorda bende
hocam format attım normalde hata veriyordu simdi oldu hile yükleniyor ve acılıyor ama adamları göstermiyor veya başka şeyleriNasıl bir hata alıyorsunuz
Muhtemelen bilgisayarda bir program eksik idi ondan çalışmamış olabilirhocam format attım normalde hata veriyordu simdi oldu hile yükleniyor ve acılıyor ama adamları göstermiyor veya başka şeyleri
hocam peki bişi sorsam mobil için buldum fakat telefon huawei p30 lite işlemcşsi kirin 710 hilelerin hepsinde snapdragon işlemci yazıyo wall hack göstermiyor napmam lazım sizce bi fikir verme şansın varmısadece emülatör için destek verebilyiorum sadece mobilde pek fazla hile bulamazsınız
Maalesef telefondan anlamıyorumhocam peki bişi sorsam mobil için buldum fakat telefon huawei p30 lite işlemcşsi kirin 710 hilelerin hepsinde snapdragon işlemci yazıyo wall hack göstermiyor napmam lazım sizce bi fikir verme şansın varmı
nasıl bir eksik yeniden programı yükledim anti virüsü de kapadımMuhtemelen bilgisayarda bir program eksik idi ondan çalışmamış olabilir
TeamViewer var mıs.a baskan bende hıleyı ındırım kurmak ıstıyorum yardımcı olabılırmısın acaba
abi teamviewer var nasıl sana ulaşacagımTeamViewer var mı
Discord tan ulaşabilirsin By ŞaHaNe#3414abi teamviewer var nasıl sana ulaşacagım
İnsert hile menüsünü gizlemektedirbenim hilede bi sorun var ekranda gidip gidip geliyor sürekli olarak f6 yapıyorum oyunu kapatıp açıyorum aynı bu hile ekranının aşagı almanın bi yolu varmı
çok teşekkürler iyi oldu ögrendigimİnsert hile menüsünü gizlemektedir
Rica ederimçok teşekkürler iyi oldu ögrendigim
başlat ekranına cmd yaz acılan sayfaya net start uxsms yaz düzelir tabi bunu oyunu açıp hıleyi açıp yapacaksın. bilgisayarı açıp kapattığında tekrar aynısını yapHileyi kurdum ancak liste ayarı ne olacak anlamadım. Nereye basarsam basayım Wallhack açamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?