güncelleniyor merak etmehile ekrana geliyo ama çalışmıyo ne düşman ne silah hiçbişey yok pubg güncellemeden sora boy
le oldu
Nezaman biteceği ile ilgili bir süre yok fakat yönetim tarafından güncellemeye alındı biraz sabırnezaman bıter
Post automatically merged:
ikigünden beri güncelleneyo diyor
Az sabır edin beklediğinize değecektirNezaman biteceği ile ilgili bir süre yok fakat yönetim tarafından güncellemeye alındı biraz sabır
memory hackerse güvenimiz sonsuzdur ve sabırla bekliyoruz ( durumdan haberi olmayan kişileri bilgilendirme amaçlı yazıyorum ben yönetime yardımcı olmak maksatlı )Az sabır edin beklediğinize değecektir
ne yazalım kı baskan calısmıyor iste gereklı ıncelemeyı yapmanız lazım acilHile ilgili sorunu olanlar buraya yazabilirler
Güncelleme yapılacaktır en kısa sürede beklemede kalınızne yazalım kı baskan calısmıyor iste gereklı ıncelemeyı yapmanız lazım acil
Hile güncellenecektirhile açılıyor. ama özellikleri çalışmıyor hiçbir özellik faal durumda değil...
Vakti belli değilne zaman aktif hale gelir acaba
güncelleme yapılcakmış...arkadaşlar merhaba bana yardım din lütfen pubg hack dün kullanıyodum bugun kullanamıyorum program açılıyo ama hıle çalışmıyo f6 ya basıyorum gene tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?