Wallhack tek açarsan problem olmaz bullet control ise mermiyi kontrol etme yetkisine sahip oluyorsun yani mermi sana ayak uyduruyor
hıleyı acıyorum adamalr gozukmuyor yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
hıleyı acıyorum adamlar gozukmuyor yardım edermısınız
kardeş güncelleme gelecekmıs bızde admini beklıyoruzhıleyı acıyorum adamalr gozukmuyor yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
hıleyı acıyorum adamlar gozukmuyor yardım edermısınız
son bır saattır hıle olmuyor sorunu nasıl gıderebılırımWallhack tek açarsan problem olmaz bullet control ise mermiyi kontrol etme yetkisine sahip oluyorsun yani mermi sana ayak uyduruyor
Daha değilsonuç nedir arkadaşlar hile çalışıyor mu guncelleme geldimi ?
Her zaman ki gibi ücretsiz olacaktırücretli yapacaksanız şimdiden soyleyinde başımızın çaresine bakalım
Güncelleniyor beklemede kalınızARKADAŞLAR HİLLE CALIŞIYORMU
Bu tür hileler kullanmanızı tavsiye etmemPubg mobile zıplama falan o tür hile linki verebilecek varmı acaba
Görev yöneticisinde hiç bir şey çalışmıyor ileri programlarla da baktım sıkıntı yok. Bulduysan gösterirsen sevinirim.Hile dosyasını oyunla birlikte açık bıraktırmanız çok kötü bir sistem olmuş keylogger mi soktun pcye yoksa mining mi yapıyorsun ? Sizde yolunuzu buluyorsunuz he hiç birşey bilmeyenlerin sayesinde
hangi bypass ı kullanıyosun? şuan çalışan bi versiyon yok piyasadaBen bir şey sormak istiyorum. SmartGaga+bypass kullandım bir guest hesap açıp maçlara giriyorum ama maçlarda hep bot dolu ve bir kaç tane geçrek oyuncu var onlar da mobil.
Ben mobilden değil gerçek insanlarla oynamak istiyorum onu ayarlama şanzımız yok mu bir türlü bulamadım ?
Ne saçmalıyorsun benim öyle bir amacım yok beni bilen bilir boş yapmayınız lütfen adam gibi yorum yapınızHile dosyasını oyunla birlikte açık bıraktırmanız çok kötü bir sistem olmuş keylogger mi soktun pcye yoksa mining mi yapıyorsun ? Sizde yolunuzu buluyorsunuz he hiç birşey bilmeyenlerin sayesinde
İnt aim seçerek ama ve lakin ban yeme riski yüksektiraim hack ayarlarını falan düzgün bir şekilde nasıl ayarlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?