Sisteminin özelliklerini yazar mısınselam kardeşim sekmeme hilesini açıyorum fakat silah sekiyor on yazan yeri off yazıp ateş ediyorum sonra tekrardan ateş edip on yapıyorum yine sekiyor F6'ya bastım çıktım girdim her şeyi yaptım sekmeme hilesini bi türlü düzeltemedim birde oyunum aşırı kasıyor oysaki steam pubgde 45 fps alırken oyun çok drop yiyor
4gb ekran kartı 8gbram nvdia gforce 840m ekran kartı intel i7 5500 işlemci dxdiag ekran kısmında ekran kartı 6gb yazıyor ama 4 yada 6 oyunun motor kısmında 4 yazıyor amaSisteminin özelliklerini yazar mısın
Sistem özellikleriniz nedirHileyi aciyorum pubg mobile donuyor ?
kapatinda kendine geliyor
orta duzey knkSistem özellikleriniz nedir
Kasması gayet normal çünkü hem oyun hem de hile. Baya yük oluyor işlemci ve RAM e imkanın varsa PC eyi yükseltmeni tavsiye ederimorta duzey knk
yazin yukselticemde simdi cozum yokmu ?Kasması gayet normal çünkü hem oyun hem de hile. Baya yük oluyor işlemci ve RAM e imkanın varsa PC eyi yükseltmeni tavsiye ederim
youtube da kasmaması için videolar mevcut inceleyip emulatör ayarlarını yaparsan kasmaz kaardeşim muhtemelen kullanmaması gereken gereksiz donanımları kullandığı için kasıyor emulatörden kendi donanımlarına göre ayar yapman gerekli4gb ekran kartı 8gbram nvdia gforce 840m ekran kartı intel i7 5500 işlemci dxdiag ekran kısmında ekran kartı 6gb yazıyor ama 4 yada 6 oyunun motor kısmında 4 yazıyor ama
Sana yardımcı olabilirim team viever varsa
Tabi ki özelime id ve şifreni yazar mısınbende de teamwweaver var bana da yardım eder misniz?
Seni beklemekteyimbende de teamwweaver var bana da yardım eder misniz?
Buraya da yazabilirsin özel mesaj atamıyorum sanaTabi ki özelime id ve şifreni yazar mısın
Post automatically merged:
Seni beklemekteyim
Tabi ki özelime id ve şifreni yazar mısın
Seni beklemekteyim
1266583205
b933qn
Buraya da yazabilirsin özel mesaj atamıyorum sana
Vallah hocam bilemedim1266583205
b933qn
restartta olmadı.
Legit* oynarsan herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum.sadece wall açsam ban yermıyım?
Nasıl ve nerden ondiriyoruz hileyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?