Reis sybate nin hile ne zaman güncellenir bilgin varmiyok ama yüklerizz
Maalesef bende onu bekliyorum o daha şık ve kullanışlıReis sybate nin hile ne zaman güncellenir bilgin varmi
aynen öyle reis hızlı güncellense bareMaalesef bende onu bekliyorum o daha şık ve kullanışlı
Aynenaynen öyle reis hızlı güncellense bare
reis diger hile hala calısmıyor yaw bende :/ söledigin programı indirdim kurdum olmadı
Sanırsam çözümü f6 yaparak hileyi yeniden başlatmakmrb memoryhack ailesi ufak ama sinir bozucu derdim var . araç kullanırken EPS kitleniyor var mı çözümü tşkkrler
TeamViewer den yapabilir istersenSelam son gelende tüm adımlar okey yapıyorum açılıyor fakat sekmeler açılmadığından ayar yapamıyorum konu da ki herşeyi yaptım defalarca f6 basarak yeniliyorum düzelme yok yardım eder misin ?
Aldığın hatayı ss alıp gönderebilir misinbylr benım pubg sorun war gırısınde sunucu dogrulama hatası verıyor konu acamadım burdan yazayım dedım yardım edecek bırılerı warmı sorunun cozumunu bılen ?
Olurum sorun nedir ?KRDS HİLEYİ YAPMAMDA YARDİMCİ OLURMUSUN
1-S.a kardeşim bana yardımcı olurmusun hileyi nasıl indiririm
başlat menüsüne cmd yaz açılan sekmeden ; net start uxsms yaz alt sekmeler saydamlaşıcak ve siyah ekran sorunu çözülecektir!HILE ACTIIGIM ZAMAN OYUN EKRANI SIYAH OLUYOR BISE GOZUKMUYOR
Tamam TeamViewer ver hal edeyim hemenkardeş sen yapsan çok iyi our
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?