10 Nis 2020 #21 Raiden_TR R Seçkin Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 28 Ödüller 2 Yaş 33 6 HİZMET YILI qh0st' Alıntı: yarım pencere derken? yani ne yapamam gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... önce oyunu yarım ekran yapıcaksın hile aktif oldukdan sonra f11 ile tam ekran yapıcaksın bu sayede sıkıntı olucağını düşünmüyorum
qh0st' Alıntı: yarım pencere derken? yani ne yapamam gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... önce oyunu yarım ekran yapıcaksın hile aktif oldukdan sonra f11 ile tam ekran yapıcaksın bu sayede sıkıntı olucağını düşünmüyorum
10 Nis 2020 #22 qh0st Q GhosT Seçkin Üye Katılım 22 Mar 2019 Mesajlar 393 Tepki puanı 24 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Raiden_TR' Alıntı: önce oyunu yarım ekran yapıcaksın hile aktif oldukdan sonra f11 ile tam ekran yapıcaksın bu sayede sıkıntı olucağını düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... her boyutta denedim yine olmuyor
Raiden_TR' Alıntı: önce oyunu yarım ekran yapıcaksın hile aktif oldukdan sonra f11 ile tam ekran yapıcaksın bu sayede sıkıntı olucağını düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... her boyutta denedim yine olmuyor
10 Nis 2020 #23 Raiden_TR R Seçkin Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 28 Ödüller 2 Yaş 33 6 HİZMET YILI qh0st' Alıntı: her boyutta denedim yine olmuyor Genişletmek için tıklayın ... sen bu sitedeki hileyi kullanmıyorsun herhalde ? hangi hileyi kullanıyorsun ? bilgi alabilirmiyim yardımcı olmam adına ?
qh0st' Alıntı: her boyutta denedim yine olmuyor Genişletmek için tıklayın ... sen bu sitedeki hileyi kullanmıyorsun herhalde ? hangi hileyi kullanıyorsun ? bilgi alabilirmiyim yardımcı olmam adına ?
10 Nis 2020 #24 qh0st Q GhosT Seçkin Üye Katılım 22 Mar 2019 Mesajlar 393 Tepki puanı 24 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Raiden_TR' Alıntı: sen bu sitedeki hileyi kullanmıyorsun herhalde ? hangi hileyi kullanıyorsun ? bilgi alabilirmiyim yardımcı olmam adına ? Genişletmek için tıklayın ... https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile bu adresten yükle dediğim hileyi kullanıyorum ve çıkardığım dosyayı da yönetici olarak aç diyorum. dosya aadı da "XFProject" bu şekilde
Raiden_TR' Alıntı: sen bu sitedeki hileyi kullanmıyorsun herhalde ? hangi hileyi kullanıyorsun ? bilgi alabilirmiyim yardımcı olmam adına ? Genişletmek için tıklayın ... https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile bu adresten yükle dediğim hileyi kullanıyorum ve çıkardığım dosyayı da yönetici olarak aç diyorum. dosya aadı da "XFProject" bu şekilde