I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
nasıl 2 hile birden acıyor anlamadım bildigin tek hile dword Vıp R3 ile banlandım tek yer gösterme ile .Aynı Anda 2 Hile Açıyorlar Ve Ban Yiyorlar Bizden Dolayı Bir Sıkıntı Yok
hocam pc ban atıyolar benım bypass varken ne demek istedin daha acıklayıcı soylermısın bilmedimden soruyorumben as ım hic sıkıntı yok beyler pubgnin pc versiyonunda banlıyorlar benim emilator bypass oldugu icin sıkıntı yok
Hileyi tencent emulator' de atıyorlarmış arkadaş da baypass ediyor ki mobil pubg olarak algılasın oyun yani tencent kullanmadığı için ban yemiyormuş(!).ben suan as kademesındeyım ve sılah uzmanı kartal göz bır ton ünvan var hesapta saglam hesap ve daha yenı cıktım hesapdan bir şeyi kullanırken abartmadan yaparsanız daha iyi olur eger cok korkuyorsanızda 2 haftalına hıle kullanmadan oynayın
Post automatically merged:
hocam pc ban atıyolar benım bypass varken ne demek istedin daha acıklayıcı soylermısın bilmedimden soruyorum
Evet onunda ban riski mevcut, her şeyin bir riski var beanladım hocam onuda yapmsıtım sonra ban yeme riski var felan dediler tekrar normal tencent emulator gectık
valla yapcak bır sey yokEvet onunda ban riski mevcut, her şeyin bir riski var be
Şuan hile ile oyundayım taç 1 hesap banlanırsam yazıcam sana. Sadece wallhack kullanıyorum bu aradavalla yapcak bır sey yokşimdi anladım kadarıyla
1-asıl hesaplarla 2 hafta gırmeyelım yenı guncellemeye kadar
2-yada asıl hesaplarla 2 hafta boyunca hılesiz şekilde oyun oynamamız gerekıyor.
3-tencenti baypass yapıp android cevirip quest hesap acıp 2 haftalına zevkıne oynucaz banlanırsak sil yükle tekrar 2 hafta boyunca idare edicez.
saygılar hürmetler
bekliyorum bro banlancanı tahmın etmiyorum ama bu kadar insan yazınca ister istemez tereddüt ediyor insanŞuan hile ile oyundayım taç 1 hesap banlanırsam yazıcam sana. Sadece wallhack kullanıyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?