Pubg hilesi neden güncellenmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Pubg hilesi neden güncellenmiyor?
Uzun zamandır yeni bir güncelleme bekliyordum ama bir haber yok

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Dword - Pubgmobile hile güncel kullanabilirsiniz. & EzPubg mobile, ban riski yüksek olduğundan hile, Bypass kullanan oyuncular için tavsiye ediliyor. Sizde bypass kullanıyorsanız eğer bu hileyi şuan ki haliyle kullabilirsiniz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskisi kadar popüler olmadıgı için gelmiyor diye düşünüyorum ben de takip ediyorum uzun süredir

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence ban riskinden dolayı bende bekliyorum gelse tekrar başlarım heralde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pointerları fixlendiği için bulamamış olabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
popülaritesini yitirdiği için büyük ihtimalle.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ban riski çok yüksek olduğundan galiba riskli hack çıkartmak istemiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pubgm nin popülerliği son zamanlarda ve son gelen modlarla birlikte iyice düştü bu yüzden gelmiyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim bilgi kesilme tarihim Ocak 2022'dir ve daha sonraki tarihli bir güncelleme hakkında bilgiye sahip değilim. Ancak, genellikle oyun hileleri güncellenmeyebilir çünkü:

1. Geliştirici Mücadelesi: Oyun geliştiricileri, hileleri önlemek ve oyuncu deneyimini adil tutmak için sürekli olarak çalışır. Ancak, hile geliştirenler de sürekli olarak yeni yöntemler bulabilir ve bu, bir mücadele süreci haline gelebilir.
  2. Güncellemeler ve Düzeltmeler: Oyun geliştiricileri, hilelere karşı önlemler içeren güncelleme ve düzeltmeleri düzenli olarak yayınlar. Bu güncellemelerle birlikte, oyunun güvenliği artırılabilir ve hile yöntemleri geçersiz hale getirilebilir.
  3. Raporlama ve Analiz: Oyun geliştiricileri, oyuncuların hileleri rapor etmeleri ve oyun içindeki etkinlikleri analiz etmeleri için mekanizmalar sağlar. Bu bilgiler, geliştiricilere hileleri tespit etmeleri ve önlem almaları konusunda yardımcı olabilir.
Eğer belirli bir hilenin neden güncellenmediğini veya hala etkili olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu oyunun resmi destek ekibi veya geliştiricilere bildirmek önemlidir. Oyunun kullanım koşulları genellikle hile kullanımını yasaklar, bu nedenle oyunu adil bir şekilde oynamak ve hile kullanımını desteklememek önemlidir.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güncellendi kullanabilirsin. ama ezpubgm ban atıyor haberin olsun dword kullan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bilmiyorum ama pubg devri bitti sanırım hile kullanmaya değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...