Eyw Aga Bunu İlk Defa ÖğrendimRenk Körü Modunu "Kırmızı Mavi Renk Körlüğü" Yaparak İstediğine Ulaşabilirsin.
Hangi Rengi İstiyorsan "Kırmızı Mor / Kırmızı Yeşil" Vs. İle Renkleri de Ayarlayabilirsin.
Eyw Aga Bunu İlk Defa Öğrendim
Sağ Olasınız
Benimde işime yaradı sağol broRenk Körü Modunu "Kırmızı Mavi Renk Körlüğü" Yaparak İstediğine Ulaşabilirsin.
Hangi Rengi İstiyorsan "Kırmızı Mor / Kırmızı Yeşil" Vs. İle Renkleri de Ayarlayabilirsin.
Renk Körü Modunu "Kırmızı Mavi Renk Körlüğü" Yaparak İstediğine Ulaşabilirsin.
Konuya görsel ekledim beyler bir baksanız. her renk körü modunu denedim hepsinde aynı yeşil renk oluyor değişmiyoroyun içinden renk körlüğünü değiştirip istediğini yapabilirsin
Bende Black Squad'da beyaz kan rengi kullanıyorum fakat sadece kırmızı ve beyaz seçeneği var beyaz oldukça iyi oluyor
Değişmesi Lazımdı Bilmiyorum. Kime Desem İşe Yaradığını Söylüyorlar. Sende Bir Problem Olabilir, Monitöründe Mesela. Renk Algılama Konusunda.Konuya görsel ekledim beyler bir baksanız. her renk körü modunu denedim hepsinde aynı yeşil renk oluyor değişmiyor
Reis biliyordum zaten onu her şeyi deneyip değişmeyince buraya konu açtımDeğişmesi Lazımdı Bilmiyorum. Kime Desem İşe Yaradığını Söylüyorlar. Sende Bir Problem Olabilir, Monitöründe Mesela. Renk Algılama Konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?