Cevabın için teşekkür ederim ben biraz baktım ama birşey bulamadım belki sen bulursun yoksa dediğin gibi mejbur 14 şubatı beklerim. 14 şubatta avrupaya geleceği kesin bilgi mi?Detaylı bir araştırayım bakalım. Çözüm bulamazsak 14 Şubat 2019 tarihini beklemeni öneririm. Bu tarihte oyun Global serverlarında yayınlanacak. VPN'siz giriş yapabileceğiz.
İyi forumlar..
Aynısı Bendede Oluyor Çözümünü Bulursan Yazarsan Sevinirim. Yoksa 14 Şubat (Sevgililer Gününü) BekleyeceğizDetaylı bir araştırayım bakalım. Çözüm bulamazsak 14 Şubat 2019 tarihini beklemeni öneririm. Bu tarihte oyun Global serverlarında yayınlanacak. VPN'siz giriş yapabileceğiz.
İyi forumlar..
Evet kesin bilgi. İstersen pubg lite'ın kendi fb adresine bakabilirsin. Açıklama hesaplarında yapıldıCevabın için teşekkür ederim ben biraz baktım ama birşey bulamadım belki sen bulursun yoksa dediğin gibi mejbur 14 şubatı beklerim. 14 şubatta avrupaya geleceği kesin bilgi mi?
Tamam teşekkür ederim ozaman 14 ünü bekleyelim mejbur. Peki benim sistemimde kasma yaparmı bir fikrin varmı? Min. Sistem gereksinimlerine baktım ama yinede daha önce hiç girmediğim için kafamda az çokta olsa bir tahmin, fikir oluşmadı.Evet kesin bilgi. İstersen pubg lite'ın kendi fb adresine bakabilirsin. Açıklama hesaplarında yapıldı
Sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olabilirim.Tamam teşekkür ederim ozaman 14 ünü bekleyelim mejbur. Peki benim sistemimde kasma yaparmı bir fikrin varmı? Min. Sistem gereksinimlerine baktım ama yinede daha önce hiç girmediğim için kafamda az çokta olsa bir tahmin, fikir oluşmadı.
Rahat şekilde oynarsın. Fakat win7 64 Bit sürümünü destekliyor. 32 bit ise oynayamazsın.(WİN 7 - 4GB RAM - AMD READON HD5450 - PENTİUM(R) DUAL CORE CPU 35700 3.00 GHZ ( 2ÇEKİRDEK)
Sistemim 64 bit rahat oynarsın demen bana bir ümit verdi şuanRahat şekilde oynarsın. Fakat win7 64 Bit sürümünü destekliyor. 32 bit ise oynayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?