yararlı konu eline sağlık
Mobile'dekilerden daha şık durmuş. Teşekkürler
Çok Güzel Bir Kombinmiş
Fazla güzel değil.
olum nasıl kamufle olucan bununla herşeyi geçtim geyik boynuzları var
o zaman sıkıntı yokOyuna para yatıramayan arkadaşlar için evet.
Para yatıramayan ve sürekli oynayamayan/oynayamayan kişiler için güzel.
Geyik boynuzları bana ait, çıkartmayı unutmuşum.
Vikendi'nin uç kısımları bembeyaz olduğu için kamufle olunmuyor ama normal seviyede ki alanlarda uzak mesafeden net olarak belli olmuyor.
PUBG Lite gide gide güzelleşiyor kıyafetler yakıyor.
Ulan ya tamda ban yediğim sırada güzel şeyler gelmeye başlıyor sıkıldım artıkEskiden zuluda hile açmıştım ban yedim yedikten sonra herkese günlük güzel şeyler vermeye başladılar ve pugb litden bilgisayar banı yedim.
İsterim fakat şuanki bilgisayarımda pugb lite yasaklandı yani giremiyorum bu bilgisayardan başka hesaplara bile ekran kartımı banlamışlarEvet ama yinede dükkanın silver bullet bölümünün genişletilmesi gerek.
Eşya satışı çok az ve olanların çoğunun fiyatları çok yüksek.
Hilesiz olarak farkı bir hesap ile oynayabilirsin.
Discord kullanıyorsan bize de katılabilirsin.
Arkadaş ortamı ile pubg lite ve black squad oynuyoruz.
20000-25000 civarlarında BP kasarak bu kombini de elde edebilirsin.
İsterim fakat şuanki bilgisayarımda pugb lite yasaklandı yani giremiyorum bu bilgisayardan başka hesaplara bile ekran kartımı banlamışlar
1 yıl olmuş mu be daha dün çıkmasını bekliyordum gerçi lite bile kasıyor o da ayrı bir durum
ücretsiz vermişti pantolonu vikendi maçından sonra hala veriyor mu bilmiyorum. ama kıyafetler beni heycanlandırmadı çok da böyle şaşalı durmuyor ama gezgin sandığından iyidir tabiki . sezon sonu ödüllerinden sks alabilen olacak mı ? o skin bnce çok iyi duruyor kastım kastım as a doğru az kalmıştı şanssız bi ban yedim(
paylaşım için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?