nedir kardeşimban yememek için bi dosya var onu silmen lazım
oyun algılıyor hileyi kardeşim 1 cisinde uyarı verdi yarın oldu girdiğimde ban yediğimi gördüm .ne alaka kankam ben pubgm giriyorum kek i fullüyorum oynuyorum sonra pubg lite giriyorum normal birşekilde oynuyorum 3.günüm sıkıntı çıkmadı.
Bİ ÇÖZÜMÜ VARMI OYUNUN HİLEYİ ALGILAMAMASI İÇİNBizden istediğin nedir?
bende bi sıkıntı olmadı ama bakalım durum ne olacakoyun algılıyor hileyi kardeşim 1 cisinde uyarı verdi yarın oldu girdiğimde ban yediğimi gördüm .
bende bi sıkıntı olmadı ama bakalım durum ne olacak
yani çünkü cs go pubg mobile hileli oynadığım için pubg lite hileyi algılıyor .Bizden istediğin nedir?
yani çünkü cs go pubg mobile hileli oynadığım için pubg lite hileyi algılıyor .
dostum hileyi temizleyip bilgisayarı yeniden açtığımda gayet güzel . fakat bunu her pubg mobile veya csgo çıkışında yapmak zorunda kalıyorum.Pubg Mobile , CSGO hilesini yapıp oyundan çıktıktan sonra hileyi temizle bir de öyle dene.
Başka türlü yapacak birşeyin yokdostum hileyi temizleyip bilgisayarı yeniden açtığımda gayet güzel . fakat bunu her pubg mobile veya csgo çıkışında yapmak zorunda kalıyorum.
çok saçma olmuş, sanane kardeşim başka oyunun hilesini kulanıyorum. Sana bi zararı mı varPubg Mobile , CSGO hilesini yapıp oyundan çıktıktan sonra hileyi temizle bir de öyle dene.
kanka hile dosyalarını temizle dosyaları onar başka yapcak birşeyin yok başkasına güvenip dosya falan silme oyunu çalıştırmaz.çok saçma olmuş, sanane kardeşim başka oyunun hilesini kulanıyorum. Sana bi zararı mı vareyw hileli birşekilde oyuna girdiğimde ban at ama girmediğimde niye ban atıyosun
Direk hile kullanıyorsun diyerek atıyordur diye düşünüyorumkanka hangi dosyayı algılayıp banladığını nerden anlıyorsun?
eyw yazıyosunda çözümünüde söylesen sevinirim.ban yememek için bi dosya var onu silmen lazım
Banın hayırlı olsun kardeşimYou cannot play the game on this device anymore hatası var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?