Dostum ağır gelecektir tabikide gerçek pubgnin düşük sistem versiyonu geldi ağır olmaya da devam edicekmobile alıştığım için bana o kadar saçma ve ağır geldi ki anlatamam..
Çok akıcı benimkiside aim çöp pubg mobilde kalmış benim aim20 fpsyi hissetim şuan
benim aim cok iyi ama fps çöp kadere bakÇok akıcı benimkiside aim çöp pubg mobilde kalmış benim aim
benim aim cok iyi ama fps çöp kadere bak
kanka sistem gereksinimlerini atmışlar zaten eksikte birşey göremedim ama konuya ekliyim bi kaç taneKeşke sadece "PUBG Lite Açıldı" diyerek konu açacağına az bir şey anlatsa idin. Sistem gereksinimleri, eksikler gibi şeyleri not düşseydin.
ben de onu bekliyordum ilerleyen zamanlarda verirler diye düşünüyorumHocam aslanli mi ne degisik bi skin vercekti vermedi neden yas
zaten sitesinde yazıyor bunların hepsini..Keşke sadece "PUBG Lite Açıldı" diyerek konu açacağına az bir şey anlatsa idin. Sistem gereksinimleri, eksikler gibi şeyleri not düşseydin.
Hocam zaten kac kere konu acildi daha once ve soylendi bakabilirsin adam sadece acildigini duyurduzaten sitesinde yazıyor bunların hepsini..
isterseniz burdan bazı bilgilerine ulaşabilirsinizKeşke sadece "PUBG Lite Açıldı" diyerek konu açacağına az bir şey anlatsa idin. Sistem gereksinimleri, eksikler gibi şeyleri not düşseydin.
aga b henüz geliştirme aşamasında olduğu için böyle oldu en iyisi yapmıcılara e posta atmaya çalışMerhaba dostlar az önce bir maç girdim sanhokda 3 kill aldım fakat beni direk oyundan yasakladı "YOU CANNOT PLAY THE GAME ON THIS DEVICE ANYMORE. " hatasını verdi, bilgisayarıma daha yeni format atmıştım oysaki içerisinde hile vb program bulunmuyor ben şimdi ne yapacağım? Hilede kullanmadım saf bi şekilde oyuna giriş yaptım. Nasıl bi anticheat sistemi bu?
isterseniz burdan bazı bilgilerine ulaşabilirsiniz
https://memoryhackers.org/konular/pubg-lite-hakkinda-yeni-bilgiler.73992/
Post automatically merged:
aga b henüz geliştirme aşamasında olduğu için böyle oldu en iyisi yapmıcılara e posta atmaya çalış
senin adına üzüldüm sitede pubg lite için spoofer görmüştüm biraz araştırırsa onu kullanarak oynayabilirsinyapımcılara nasıl ulaşacağım bilmiyorum ya ben senelerdir bu anı bekliyorum ne güzel kasmadan oynarım diye öf.
malesef işe yaramıyorsenin adına üzüldüm sitede pubg lite için spoofer görmüştüm biraz araştırırsa onu kullanarak oynayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?