Seçkin Üye
art arda aim in olduğu tuşa basmayı deneyebilirsin ben de tek basışta çalışmıyodu art arda basınca çalışıyorduarkadaşlar hileyi yaklaşık 3 hafta kadar kullandım hiçbir problem yoktu ayarlarım herşeyim tamamdı. dün bilgisayarı resetlemek zorunda kaldım. bütün herşey silindi. visuallerimi geri yükledim herşeyi yaptım. hile şu an da çalışıyor fakat tek sıkıntım aim almıyor adamları görüyorum wallhack var espler çalışıyor. arabaları, itemleri, adamları, box ları, air drobu herşeyi görüyorum speed hack dahil herşey çalışıyor tek çalışmayan şey aim lütfen bilen birileri yardımcı olsun boş yorumları reportlıcam.
değiştiriyorum dostum 3hafta boyunca kullandım capslock a alıyorum ayarları hakkında bilgim var değiştiriyorum. fakat çalışmıyor su anda.aimbot ayarlarında hangisi ile kullanacağını seçiyor musun örnek olarak right button ile basılı tutulduğunda devreye giriyor hile öyle ayarlı geliyor istersen değiştirebiliyorsun
hile ile alakalı bir durum o halde, yorumlara baktığımda bir kaç kişi daha kullanamadığını belirtmişdeğiştiriyorum dostum 3hafta boyunca kullandım capslock a alıyorum ayarları hakkında bilgim var değiştiriyorum. fakat çalışmıyor su anda.
bi arkadaşım da çalışıyor fakat.hile ile alakalı bir durum o halde, yorumlara baktığımda bir kaç kişi daha kullanamadığını belirtmiş
selam, örnek ekran görüntüsü atar mısınaimbot ayarlarında hangisi ile kullanacağını seçiyor musun örnek olarak right button ile basılı tutulduğunda devreye giriyor hile öyle ayarlı geliyor istersen değiştirebiliyorsun
Key yazan kısımdan hangi tuş ile çalıştıracağınızı ayarlıyorsunuz, Location kısmında ise aim bot nereye hedef alsın onu ayarlıyorsunuz. Diğer ayarları söylememe gerek yok heraldeselam, örnek ekran görüntüsü atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?