Forumda bu konu hakkında gerekli öneriyi yapmıştım daha doğrusu ban yememeniz için gerekeni ama zahmet edip forumu araştırmayınca böyle oluyorBak işte bende bunu düşündüm durduk yere farklı farklı en az 10 tane hesaptan ban yedim açmıyorum arkadaş açmadığım halde nasıl ban yiyebilirim ?
("Burası şimdi açmışsın boşuna laga luga yapma"cılarla dolmazsa birazdan bende birşey bilmiyorum her yerde olduğu gibi post kasmak isteyenlerden bahsediyorum)
Forumda arama yapıp bulamadıysak nasıl olacak peki ? Bence sen konu başlığını bir takip et konunu profilinden buldumForumda bu konu hakkında gerekli öneriyi yapmıştım daha doğrusu ban yememeniz için gerekeni ama zahmet edip forumu araştırmayınca böyle oluyoryine de konuyu üste çıkarmak için kendi konuma yorum yazacağım bakıp öğrenebilirsiniz.
forumda konum mevcut dostum yani demem o ki ( pubg lite da ban sorununa video ile çözüm ) zaten ben başlığı yazmışım çözüm olarakForumda arama yapıp bulamadıysak nasıl olacak peki ? Bence sen konu başlığını bir takip et konunu profilinden buldum
Hortlatayım o dosyayı silmek istiyorsan sistemi yeniden başlat ilk başlar başlamaz c ye gir ve sildeğerli forumdaşlarım malum banı bende yedim defalarca sebebine gelince evet hileyi açmadığımız halde mobil hilesi pc de rar dosyasından çıkarılmış bir şekilde duruyorsa ban yediriyor. şöyle ki bu anti-cheat sistemi pubg lite açar açmaz sanki bilgisayarda anti virüs programı varmışcasına tarıyor ve maalesef hileyi tespit ediyor ordan da ban atıyor. pubg lite de hile kullanmadığın halde ban yememek istiyorsan öncelikle mobil hilesini sil yada rar arşivinde kalsın kullanacağın zaman rar dosyasından çalıştır sonrasında bunu her defasında yapmanız lazım!! yerel disk c ye giriyoruz orada "kprocesshacker.sys" adında bir dosya olacak ve bu dosya hileye her girişte tekrardan geliyor. o dosyayı bilgisayardan silin öyle girin. bazen bende silinmiyor o dosya onun da bir yöntemi var youtube den araştırırsanız bulursunuz. kesinlikle o dosya oradayken oyuna girmeye çalışmayın ban yersiniz.
ne alaka?jacop03 Bir hile sitesindesin bilmem farkında mısın?
Anti cheati savunuyorsun burası bir hile platformu amaç P2W oyunlardaki P2W durumunu kaldırmak. Yok anti cheat programı öyle olmalı böyle olmalı offline olan her oyunda hile yapılabilir. Online oyunlardaki hilelerde zaten P2W için "adam ne bilsin o programla oyuna zarar vermeyeceğini?" yazdığın tamamen saçmane alaka?
anti-cheati savunmuyorum ne olduğunu söyledim, böyle böyle olsada hile falan olmaz dedim hile forumunda olmamın bunla bir alakası yokki?burada battleye kırılamaz diyenlerdemi savunuyor? p2w hileleri varsa creative,ros,csgo,apex gibi oyunlara hile olmasının amacı ne? p2w yi katma boşa kalkan olur sanaAnti cheati savunuyorsun burası bir hile platformu amaç P2W oyunlardaki P2W durumunu kaldırmak. Yok anti cheat programı öyle olmalı böyle olmalı offline olan her oyunda hile yapılabilir. Online oyunlardaki hilelerde zaten P2W için "adam ne bilsin o programla oyuna zarar vermeyeceğini?" yazdığın tamamen saçma
Yanlış kişi mi? kişi ile alakası yok "burada battleye kırılamaz diyenlerdemi savunuyor?" dediğin şey kırılamaz denir kırılır diyenler altında kalır o beni ilgilendirmez DENUVO sistemi cracke izin vermez denen oyunlar çıkıştan 2 saat sonra kırılıyor aynı mantık konuşmaya değmez okey?anti-cheati savunmuyorum ne olduğunu söyledim, böyle böyle olsada hile falan olmaz dedim hile forumunda olmamın bunla bir alakası yokki?burada battleye kırılamaz diyenlerdemi savunuyor? p2w hileleri varsa creative,ros,csgo,apex gibi oyunlara hile olmasının amacı ne? p2w yi katma boşa kalkan olur sanayazdığım şey saçma değil ve arkasındayım da? laf atmak için yanlış kişiyi seçiyorsun farkındasındır inşallah
gerçekten kafa yapına hayranım.. akşam akşam iyi eğlendirdin. sağol. cevapda verme bildirim israfı oluyor.Yanlış kişi mi? kişi ile alakası yok "burada battleye kırılamaz diyenlerdemi savunuyor?" dediğin şey kırılamaz denir kırılır diyenler altında kalır o beni ilgilendirmez DENUVO sistemi cracke izin vermez denen oyunlar çıkıştan 2 saat sonra kırılıyor aynı mantık konuşmaya değmez okey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?