2030 da kurtarabilirsin anca knk .dlite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
kankam 10 yıl sonra girersin işte (=lite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
aga bende pubg mobileden yedim fakat niye yediğimi bilmiyorum 3 aylık ban yedimlite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
daha önce bilgisayardan hile açtıysan mutemelen ondan yemişssindir çok raporlamışlar seni benim güzelim hesap gittiaga bende pubg mobileden yedim fakat niye yediğimi bilmiyorum 3 aylık ban yedim
geçmiş olsun bunun için paralı satın alımlar daha güvenli diyorlarda hepsi aynı bence raporlama olunca iş işten geçiyor.daha önce bilgisayardan hile açtıysan mutemelen ondan yemişssindir çok raporlamışlar seni benim güzelim hesap gitti
pubg mobile yoksa pc pubg lite mi anlamadımlite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
lite sürümünde ban yedim emülatörde sıkıntı yaşamadım henüzpubg mobile yoksa pc pubg lite mi anlamadım
Birşey olmazki yeni hesap aç orjinal hesabınla girecek kadar temiz kalpli değilsin dimi kankam Bu arada ban kaldırmanın yolu yok bir ara pubg lite banada ban attı hile kullanmagım halde direk sildim liteyi mail attım açtılar mı bilmıyorum hiç Steam pubgg ve mobile 2si yeter banalite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?