- Konuyu başlatan
-
mecburen yeni hesap açıp tekrar başlayaağımBirşey olmazki yeni hesap aç orjinal hesabınla girecek kadar temiz kalpli değilsin dimi kankam Bu arada ban kaldırmanın yolu yok bir ara pubg lite banada ban attı hile kullanmagım halde direk sildim liteyi mail attım açtılar mı bilmıyorum hiç Steam pubgg ve mobile 2si yeter bana
Bencede ben mesela sadece mobil de hile yapıyorum ondada hileli hesabımdan normal facebooka bağlı hesabımla yapmıyorum Orjinal hesa Altında Hileli olan sanırım platin 2 de boynuz kulağı geçti bu olsa gerekmecburen yeni hesap açıp tekrar başlayaağım
bende ban yedimlite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
sence?????Geçmiş olsun hangi hileyi kullandın
ne zaman ve nasıl yedin ? Hwid ban yok diye biliniyor oyunda bilgi verirmisinSen 2030 iyi ben hwid yedim
Ben de yedim. Hwid bamne zaman ve nasıl yedin ? Hwid ban yok diye biliniyor oyunda bilgi verirmisin
bende ban yedim o şekilde naptıysam kurtaramadımlite sürümünde hileyi açaraçamaz ban yedim ama memory kullanmıyordum çünkü bunun için 300 yorum yapmam lazım ve yorumlarım silindi nedendir bilinmez velhasıl hasıl hesabı kurtarmam mümkünmü 2030 a kadar banyedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?