Onaylı Üye
Farkındayım fakat o diğer hile için diye biliyorum.hocam confirmed member olmanız lazım sonra mh ui ile inject edebilirsin
Dostum siz konuyu okumuyorsunuz sanırım? Troll müsünüz? Spam yorumdan şikayet ediyorum hepiniziBypass bulman gerekiyor
Cheat engine hilesini kullanabilmek için bypass bulman lazım ben mi yanlış okudum "Cehat engine hilesini oyun beni atmadan nasıl kullanabilirim? " yazmışsınDostum siz konuyu okumuyorsunuz sanırım? Troll müsünüz? Spam yorumdan şikayet ediyorum hepinizi
aynn bendede algiladi banladi ama tekrar girdim girdi oyunaFarkındayım fakat o diğer hile için diye biliyorum.
2 farklı hile var biri direkt sitede yayınlanan SByte olan diğer cheat engine ile yapılan yani herkese açık bir script.
Fakat sorun şurada paylaşan arkadaş sadece script kodlarını paylaşmış enjector paylaşmamış özel yapım olduğu için.
Yani hile var fakat oyuna enject olmuyor olsada oyundan atıyor oyun algılıyor hile olduğunu
Nereden enjector bulabilirim demişim enjector zaten bypass işlemini yapan yazılım. Sende bypass kullanmalısın demişsin.Cheat engine hilesini kullanabilmek için bypass bulman lazım ben mi yanlış okudum "Cehat engine hilesini oyun beni atmadan nasıl kullanabilirim? " yazmışsın
Şuan 3. kez deniyorum 2 hesap perma ban yedi. Şuan son kez deneyeceğim, ekstra yaptığın birşey var mı? sırasıyla yazar mısın?aynn bendede algiladi banladi ama tekrar girdim girdi oyuna
Cheat engine olandan bahsediyorum inject etmeye gerek var diye konuda yazıyor. Açıklama videosunda da ben özel kulanıyorum size veremem diyor inject olayı için yani bypass için.eger sbyte hilesini diyorsan onun için seçkin üye olman lazım cheat engine scriptini diyorsan sen konuyu yanlış anlamışsın bişey inject etmene gerek yok konuyu biraz daha incele yada memoryhackers discord adresinden yardım al
Biliyorum konuda yazdım zaten. Nasıl bypass yapılıyor? Yani ben bu hileyi bir şekilde açmam lazım nasıl açarım kısaca soru bu. Forumda kulanılan kısayol ile bypass yöntemini denedim. Çalışmadı üzerine ban yedimönce anticheat bypass yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?