olursa tekrar buraya yazar mısın ?Tekrar denıyorum tmmdırelıne saglık bu arada dostum
Sende denesene dostum farklı bır amac ıcın kullanmayalım ınsanları nasıl olur?olursa tekrar buraya yazar mısın ?
hocam pcye format attım yüklenmesini bekliyorum eğer çalışıyo ise yüklicemSende denesene dostum farklı bır amac ıcın kullanmayalım ınsanları nasıl olur?
eyıvallah suanda dıscorddayım sorunu olan bazı arkadaslar var onları cozmeye calısıyorum calıstırdıgım an buraya yazarım ama @sefa37 dan fake bırsey cıkmıyor dun gormus olduk bunu yukle tavsıye ederımhocam pcye format attım yüklenmesini bekliyorum eğer çalışıyo ise yüklicem
teşekkür ederim tavsiye için kolay gelsin hocameyıvallah suanda dıscorddayım sorunu olan bazı arkadaslar var onları cozmeye calısıyorum calıstırdıgım an buraya yazarım ama @sefa37 dan fake bırsey cıkmıyor dun gormus olduk bunu yukle tavsıye ederım
Ban riski yok oyuna indexli bisey degil direk ekran goruntusunden calisiyorban riski çok yüksek izlerlerse direk ban yersiniz.
Sizin güveninizi kazanabildiysem ne mutlu banaeyıvallah suanda dıscorddayım sorunu olan bazı arkadaslar var onları cozmeye calısıyorum calıstırdıgım an buraya yazarım ama @sefa37 dan fake bırsey cıkmıyor dun gormus olduk bunu yukle tavsıye ederım
Pustugnuzda baya ise yariyorYararlı oluyor mu ya çok değişik geldi dürbünün konumu filan alışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?