you wana play with me pubglitePubg Lite da Hile kullanan ve Discordu olanlardan eğer beraber duo ve ya squad halinde girmek isteyenler olursa bu başlık altında Discord isimlerinizi yazabilirsiniz.
Yazdığınız formata dikkat edin lütfen isim#numara şeklinde yazın yoksa bulunmuyor.
B1U3#6978
isim numara deken discord isim#numara formatından bahsediyorum burada spam yapmana gerek yokKardeş sitemiz kişisel isim ve numarayı yasakladı
Then write your discord TAG dont spam hereyes i would
Ben Şu anda MH değilde başka bir hile kullanıyorum o da 2-3 saat oynadıktan sonra ilk 24 saat ban atıyor 24 saatten sonra sınırsız ban atıyor MH nin lite hackini ne zamandan beri kullanıyorsun?pubg lite ekle beni NessieXD discord yok hile kullanıyorum 3 kişi hileyiz sende gelebilirsin bide ismini söyle ekleyınce davet atayım
ban atmıyo antı ban yes dersenArkadaşlar pubg lite de çok ban atıyor mu
Post automatically merged:
Ban atıyor mu?
kardeşim 3 kişilik takımımız var gelirsen 4 oluruz PezoiX#1685Pubg Lite da Hile kullanan ve Discordu olanlardan eğer beraber duo ve ya squad halinde girmek isteyenler olursa bu başlık altında Discord isimlerinizi yazabilirsiniz.
Yazdığınız formata dikkat edin lütfen isim#numara şeklinde yazın yoksa bulunmuyor.
B1U3#6978
ben 1 haftadan beri kullanıyorum hiç ban yemedım belli ediyorum bideBen Şu anda MH değilde başka bir hile kullanıyorum o da 2-3 saat oynadıktan sonra ilk 24 saat ban atıyor 24 saatten sonra sınırsız ban atıyor MH nin lite hackini ne zamandan beri kullanıyorsun?
aynen ksnksSeçkin hesap yorum sayısı çok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?