PubG Lite hile açılıyor oyun içine geçtiği zaman açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi açıyorum oyun içinde pencere veya kenarsızda her ikisindede denedim antivirüs programı yok defender de kapalı ama herhangi bir şekilde hile açılmıyor yönetici olarak çalıştırdım kaç defa denedim ama olmadı bilgisayarımda mı sıkıntı var çünkü başkalarında çalışıyor bende ise çalışmıyor çok teşekkürler şimdiden herhangi bir hata da vermiyor bu arada sağolun şimdiden

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kullandığın windows sürümü nedir

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Directx günceller misin.Birde virüs programinin kapandığında emin ol

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pubg lite hilesi için onaylı üye olman gerekiyor. Yani 50 yorum yapmış olman ve hesabının en az 5 gündür kayıtlı olması gerekiyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
directx 12 gözüküyor şu anda
Post automatically merged:

bu sadece memory hackersınkinde değil başka oyunların hilelerinde aynı şekilde oluyor hocam tıklıyorum hile sıkıntısız açılıyor ama oyun içinde çalışmıyor yada aktif olmuyor sebebi bu sadece pubg lite da olmuyor yani hemen hemen çoğu oyunda oluyor ve farkındayım sıkıntı benim pc den kaynaklı ama neden olduğu bilmiyorum sorunum burda teşekkürler umarım kendimi anlatabilmişimdir sağolun

Üye
5 HİZMET YILI
virüs programının kapandığından emin ol oda olmassa windows işletim sistemindendir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
virüs programım kapalı olduğundan eminim ama windowsdan ne gibi kaynaklı bir sorun olabilir hile kullanmak için format atıp işletim sistemimi değiştirmem gerek yani böyle bir durumda

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çalıştıra winver yaz açılan pencerede is sürümünü görüyorsun.
1)Hilenin konusunda ''Sadece Windows 10 1903-20h2 Sürümlerinde Çalışır.'' diye not düşülmüş
2)Hileyi kullanabilmek için Onaylı üye olman lazım(min 50 yorum sahibi ve 5 günlük kayıt süresi

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...