Seçkin Üye
kendi kullandığım ayarları ss lememi istersen atayım ben henüz ban yemedimPubg lite hilesinde kolay kolay ban yedirmeyen bi ayar varmı. 1 gün oynadım banlandım .
discorddan anlatırsanız sevinirim.
_alisrc#0987
çok iyi olur reis .kendi kullandığım ayarları ss lememi istersen atayım ben henüz ban yemedim
kabus kullanıyorsun dimeçok iyi olur reis .
Günaydın kardeşim ne zamandır kullanıyorsun?kendi kullandığım ayarları ss lememi istersen atayım ben henüz ban yemedim
kabusu 1 kere kullandım knk farklı hile kulanıyorumGünaydın kardeşim ne zamandır kullanıyorsun?
Ücretli hile mi kullanıyorsun kardeşim?kabusu 1 kere kullandım knk farklı hile kulanıyorum
hileye para vermeyi tercih etmiyorumÜcretli hile mi kullanıyorsun kardeşim?
normal ayarlarla 1 haftadır oynuyorum banlanmadım, aimbot kapatmayı dene senPubg lite hilesinde kolay kolay ban yedirmeyen bi ayar varmı. 1 gün oynadım banlandım .
_alisrc#0987
NoRecoil Kapatmanı Öneririm Ve Sol Üstte İzleyen Olduğu Zaman Legit Oyna.3 Hafta Oluyor Nerdeyse Ban Yemedim.Pubg lite hilesinde kolay kolay ban yedirmeyen bi ayar varmı. 1 gün oynadım banlandım .
_alisrc#0987
reis discorddan ekleyip atarmısın ayarlarını.NoRecoil Kapatmanı Öneririm Ve Sol Üstte İzleyen Olduğu Zaman Legit Oyna.3 Hafta Oluyor Nerdeyse Ban Yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?