Seçkin Üye
Bende error veriyor hileyi yükle dedikten sonraçalışıyor hile sorun yok
1Defendır 1.6 indir kapat bu yuzden banlandın arka planda çalışıyormerhaba hileyi açıyorum ama aktif olmuyo resim atıyorum alta bakınız hilenin nasıl açıldığını reklam kapatmayı falan söylemeyin hepsini biliyorum ve kapatıyorum güvenlik duruvarı da kapalı bu konuyu bilen yorum yapsın yorum yapmak için yorum atmayın lütfen hile aktif olmuyo modemi resetledim pc yi kapattım açtım olmadı ilk açttığımda hile çalıştı ama ilk adam öldürmede fixlendi sonra yeni hesap açtım onda çalışmıyo hile ya oyun kapanıyo yada resim attım öyle kalıyo resme bakınız...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fixlendi derken ban mı yedin ilk oyundamerhaba hileyi açıyorum ama aktif olmuyo resim atıyorum alta bakınız hilenin nasıl açıldığını reklam kapatmayı falan söylemeyin hepsini biliyorum ve kapatıyorum güvenlik duruvarı da kapalı bu konuyu bilen yorum yapsın yorum yapmak için yorum atmayın lütfen hile aktif olmuyo modemi resetledim pc yi kapattım açtım olmadı ilk açttığımda hile çalıştı ama ilk adam öldürmede fixlendi sonra yeni hesap açtım onda çalışmıyo hile ya oyun kapanıyo yada resim attım öyle kalıyo resme bakınız...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyunun ayarları yabancı dil ve sanırım ayarlarda açılmaması gereken bi ayarı açtım ve ban yedik neyseki deneme hesabıydı..1Defendır 1.6 indir kapat bu yuzden banlandın arka planda çalışıyor
2 oyunu kenarlıksızda çalıltır
3 siteden yukle secenegini secitikten sonra cıkan sayfa kendı kapancak diger sayfayı da sen kapat açık kalmasın
Sonra oyunu çalıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?