Çözüldü PUBG Lite hile ekrani gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar memoryhackersdan pubg lite hilesini açıyorum oyuna giriyorum hile menüsü ekranı gelmiyor bom boş yardım

Çözüm
ilk önce pubg lite gir başlat kısmında xprojecti aç sonra siteden aktif et yeni cmd ekranı açılacak ondan bip sesi geldimi oyunu başlat eğer yine hile açılmazsa oyunun grafik ayarlarından tam ekrandan çıkar kenarsız yap çalışır
Üye
7 HİZMET YILI
Hile ekrani gelmiyor yardim
1-Adblock kapatmayı unutma..
2-Defender ı kapatmayı unutma..
3-Defender ı kapadıktan sonra kapalı iken hileyi yeniden inidirip rardan çıkarıp tekrar dene
4-tüm bunları yapınca oyuna girip hilenin aktifliğini kontrol etmeden siteyi felan kapatmamayı dene..
5-Yine de hiçbiri olmaz ise pcyi yeniden başlatıp öne oyuna girdikten sonra adımları tekrardan uygulamayı dene..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
XFP projecten sonra oyunu çalışırdınız. Burada dikkat etmeniz gereken oyunu ilk çalıştırdığınızda oyuna girmesi olacaktır. Eğer ilk çalıştırmanızda giremediniz ve ikinci açtığınızda girdiyseniz oyun hilesiz çalışmış demektir.

Bu sorunu çözmek için 1)Wİndows sürümünü 1903 ya da 1909 a güncelleyin. Win update ye gelin ve güncelleştir deyin ya da windows supporttan ilgili dosyayı aratarak indirin.
Addblockları kapatın.
Windows defenderdan güvenlik duvarlarını kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...