Arkadaşlar merhaba akşam 15:00 dan 17:00 a kadar Lite hile ile birlikte oynadım hiç bir problem yaşamadım. Ama şuanda Hile ekranları açılıyor launc the game dedikten sonra ekran otomatik kapanıyor lite girdiğimde hile gelmiyor sebebi nedir acaba ?
please trun off window update service or and trun off window secuirty then | press window +r type = %temp% delete all file then re open cheat when 2nd cmd comes then faster run game pubg lite
please trun off window update service or and trun off window secuirty then | press window +r type = %temp% delete all file then re open cheat when 2nd cmd comes then faster run game pubg lite
[QUOTE = "thomasjb, gönderi: 3413718, üye: 1113923"]
lütfen pencere güncelleme servisini kapatın veya pencere güvenliğini kapatın sonra | pencereye basın + r tipi =% temp% tüm dosyayı sil ve sonra 2. cmd geldiğinde hile yeniden aç, ardından oyunu daha hızlı çalıştır pubg lite
[/QUOTE]
ingilizce anladığım kadarı ile yaptım ama pek başarılı olamadım hocam türkçe anlatma imkanın varmı acaba
[QUOTE = "thomasjb, gönderi: 3413718, üye: 1113923"]
lütfen pencere güncelleme servisini kapatın veya pencere güvenliğini kapatın sonra | pencereye basın + r tipi =% temp% tüm dosyayı sil ve sonra 2. cmd geldiğinde hile yeniden aç, ardından oyunu daha hızlı çalıştır pubg lite