Seçkin Üye
Merhabalar önceden hileyi sorunsuz kullanıyordum ama dün bir sorunla karşılaştım hileyi düzgün açıyorum oyun başlama ekranında (geri sayımın olduğu lobide) hile ile karşılaşıldı oyun kapanacak bildirimi geliyor yardım edin
kalıntı dosyadan kastın nedirKalıntı dosyaları silip tekrar deneyiniz
kullandım demedim forumda hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım anlamında yani ilk defa senden duyuyorum bu sorunu gibisindenSenin bu hileyi kullanmana yetgin yok nasıl karşılaşmış ola bilirsin
aslında aim gelişmesede adamın nerelerden çıkacağını bi zaman sonra kafana işliyor bunun da yararı çok fazla sonuçtaHerkes bu oyunda hile mi kullanıyor cidden.İnanılmaz insanlarsınız arkadaşlar.Asla aimleriniz gelişmeyecek.Bu şekilde.
biz e sporcumuyuz aımımız gelısse ne olur gelısmese ne olur bro asdasdHerkes bu oyunda hile mi kullanıyor cidden.İnanılmaz insanlarsınız arkadaşlar.Asla aimleriniz gelişmeyecek.Bu şekilde.
Bir yere kadar doğruda kardeşim eğlencesi yok işin yaniaslında aim gelişmesede adamın nerelerden çıkacağını bi zaman sonra kafana işliyor bunun yararı çok fazla sonuçta
dostum aynı şekilde benımde oyle oluyor ben kendım çözüm yöntemimi söylıyım belki yarar 3 4 kez cık gır yapıyom sonra farklı bır hesapla gırıyorum lobıyede kadar tekar cıkıp kendı hesabıma gırıyorum halloluyor olmadıgı zamanda 30dk beklıyorum tekrar gırıyorum düzelmiş oluyorMerhabalar önceden hileyi sorunsuz kullanıyordum ama dün bir sorunla karşılaştım hileyi düzgün açıyorum oyun başlama ekranında (geri sayımın olduğu lobide) hile ile karşılaşıldı oyun kapanacak bildirimi geliyor yardım edin
hile fix yemiştir belkiMerhabalar önceden hileyi sorunsuz kullanıyordum ama dün bir sorunla karşılaştım hileyi düzgün açıyorum oyun başlama ekranında (geri sayımın olduğu lobide) hile ile karşılaşıldı oyun kapanacak bildirimi geliyor yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?