⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum yukarda yazdıgımı okumadın sanrım özellıkle belırttım hepsiniDostum antivirüsü komple etkisizleştir. Güvenlik duvarını kapat ve şunları kur. Belki düzelir.
knk bendede bu hata oldu ve error fln yazıodu 2. yerde XFProject ı sıldım sonra pc kapattım actım tekrar XFProject ı yukledım duzeldı ama sende ne olur bılememadblock guvenlık duvarı hepsi kaapalı sürüm win 10 . visiual dosyalarının hepsi güncel ve 1 saat öncesine kadar sorun yoktu lütfen bilen kişiler yorum yapsın rica ediyorum
arkadaşlar klasik her postuun altına aynı yorumu atan kişiler gelmesin ( REPORT ) edebilirim.
kontrol ettım dostum dedıklerınıde yıne aynı sorun var malasefDostum onun kapanması gerekiyor temp temizlemeyi deneyebilirsin belki işe yarayabilir
Hocam bende de benzer bi hata vardı şunu bir denedostum yukarda yazdıgımı okumadın sanrım özellıkle belırttım hepsini
malsef başkan bende ondan şüphelendimde int hızı gayet normal suan arka plan ındırmede yok bakalım bı 30dk sonra tekrar denıcem umarım düzelir.İnternet hızından kaynaklı arka planda indirme yapıyormusun ?
arkadaşlar öncelıkle yardımlarınız ıcın teşekkür ederim sorunu halletım bu arada kardesım hesabın acılmıs hayırlı olsunkardeşim şu 2.panelin arkasını bi görebilir miyim ona göre yardım edebilirim
eyw kankamda sen nerden biliyorsun .darkadaşlar öncelıkle yardımlarınız ıcın teşekkür ederim sorunu halletım bu arada kardesım hesabın acılmıs hayırlı olsun
takipdeyiz forumueyw kankamda sen nerden biliyorsun .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?